Putkisto- ja tehdas-/laitesuunnittelijoita

Olemme Pohjoismaiden suurimpia ja nopeimmin kasvavia teknisen alan asiantuntijaorganisaatioita ja voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme lisää osaajia tiimiimme.

Rekrytoimme vakituisiin työsuhteisiin

Putkistosuunnittelijoita
Tehdas- ja laitossuunnittelijoita
Konesuunnittelijoita

 
Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Etsimme teollisuuden asiakkaillemme henkilöitä toimimaan asiakasrajapinnassa mekaanisen suunnittelun suunnittelutehtävissä. Työn alkaessa työskentelypaikkasi tulee olemaan joko meidän omissa tai asiakkaidemme tiloissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden valita laajasta 22 toimiston verkostostamme itsellesi tukipaikan ensisijaisesti Kotkasta, Kouvolasta tai Porvoosta.
 

Millaisia henkilöitä etsimme?

Olet ulospäin suuntautunut teollisuuden ammattilainen. Voit olla joko nuori nouseva tähti tai kokeneempi konkari. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja palvelukulttuuriajattelu sujuu sinulta luontevasti. Toivomme, että sinulla on aito innostus omaa alaasi ja suunnittelutyötä kohtaan, ja haluat olla mukana rakentamassa yhtä alansa parasta toimijaa.

Tulet työskentelemään pääasiassa asiakkaan tiloissa ja samalla asiakkaan työnohjauksessa. Työtehtävät muotoutuvat kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Aiemmasta kokemuksestasi riippuen työtehtäviisi voi kuulua pääasiallisten suunnittelutehtäviesi lisäksi esimerkiksi asennusten valvontaa tai muita asiantuntijatehtäviä. Lopullinen työnkuva ja vastuualueet tullaan räätälöimään henkilökohtaisten vahvuuksiesi ja työkokemuksesi perusteella.

Teet työtä laadukkaasti ja varmistat lopputuloksen huolellisesti ammattimaiseen tapaan. Osaat toimia monipuolisessa toimintaympäristössä. Tämän tehtävän suhteen kokemus ydinvoimasta, petrokemiasta tai energia-/voimalaitosteollisuudesta on iso etu. 

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja osaamistaustaa
  • vähintään 2 vuoden kokemusta laitos-, laite- tai putkistosuunnittelusta tehdasympäristöstä, energia- tai prosessiteollisuudesta
  • vähintään yhden 3D CAD-ohjelman osaamista
  • itseohjautuvuutta, paineensietokykyä sekä kykyä toimia sekä itsenäisesti että projektiryhmissä
  • halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen

Eduksi katsomme

  • muun kielitaidon englannin kielen lisäksi

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

  • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
  • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
  • meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa.

Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat 31.12.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ydinvoimateollisuuden palvelupäällikkö Ville-Veikko Karhunen +358 44 281 9291.

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 1000 työntekijäämme työskentelevät yli 20 paikkakunnalla Suomessa sekä Abu Dhabissa. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Hae tästä