Pääsuunnittelijoita/suunnittelijoita, Jyväskylä

Etsimme innokkaita

PÄÄSUUNNITTELIJOITA / SUUNNITTELIJOITA

Jyväskylään teollisuuden toimialalle.

 

Tehtäväkenttääsi on toimia pääsuunnittelijana tai suunnittelijana sähkö-, instrumentointi- ja/tai automaatiotoimialamme asiakastoimeksiannoissa. Vaativissa asiakasprojekteissamme pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti. Työskentelet yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi. Olet mukana kehittämässä eturivin ratkaisuja asiakkaidemme liiketoimintaan.

Olet koulutukseltasi esimerkiksi automaation tai sähkötekniikan insinööri tai DI. Olet oma-aloitteinen vastuunkantaja, halukas oppimaan uutta ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot.

Tehtävän hoitaminen edellyttää palvelulähtöistä toimintatapaa ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa.

Haluat menestyä, kehittyä ja ottaa vastuuta. Kun arvostat työtäsi ja olet valmis panostamaan siihen, sovit meille mainiosti.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden laajentaa osaamistasi mielenkiintoisissa ja haastavissa toimeksiannoissa
  • Osaavien ja motivoituneiden asiantuntijoidemme tuen
  • Urakehitysmahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälisessä konsernissa
  • Kilpailukykyiset edut

Toimipaikkasi sijainti on Jyväskylä tai muu Rejlersin toimisto sopimuksen mukaan.

Työ alkaa heti kun se sinulle sopii!

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi meille kotisivujemme kautta osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat viimeistään 18.11.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Jari Manninen, puh. 050 3770133, jari.manninen@rejlers.fi.

 

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuudelle, energiasektorille, rakentamiseen ja infrastruktuuriasiakkaille. Yhdistämme ICT:n ja insinööriosaamisen, sekä tarjoamme digitaalisia palveluja. Asiakkaamme luottavat Rejlersiin niin konsulttipalvelujen, palvelutuotteiden kuin projektienkin osaajana. Toimimme Suomessa 19 paikkakunnalla ja liikevaihtomme kasvoi runsaaseen 48,2 miljoonaan euroon vuonna 2017. Meitä rejlersläisiä on Suomessa jo noin 600. Olemme osa pohjoismaista Rejlers AB -konsernia, jossa työskentelee noin 2000 henkilöä. Yhtiön osake on listattu NASDAQ Tukholman pohjoismaisella listalla.

Hae tästä