Oppimiskykyinen LVI-suunnittelija Vantaalle

Tule suunnittelemaan kanssamme valtakunnan tärkeimpien kiinteistöjen talotekniikkaa ja rakentamaan tulevaisuutta. Tuo osaamisesi vaativiin projekteihin ja liity mutkattomaan työyhteisöön, jossa yhdistyy yli sadan talotekniikan ammattilaisen osaaminen.

 

Haemme talotekniikkaryhmäämme Vantaalle

Oppimiskykyistä nuorta LVI-suunnittelijaa

Pääset työskentelemään kokeneempien suunnittelijoiden kanssa, osaksi suunnitteluryhmää. Saat tarvittavaa opastusta ja tukea omalle ammatilliselle kehittymisellesi. Olet siis etsimämme henkilö, jos olet äskettäin valmistunut AMK-insinööri tai DI, jolla on aito halu oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä raudanlujaksi ammattilaiseksi. Rekrytoinnin yhteydessä tulemme laatimaan sinulle selkeän urapolun tuon tavoitteen saavuttamiseksi omat toiveesi huomioiden.

Odotamme:

  • kykyä ja etenkin halua uuden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen
  • hyviä yhteistyötaitoja
  • soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri- tai DI-tutkinto)
  • 0-3 vuoden kokemusta alalta

Tarjoamme sinulle:

  • ainutlaatuisen oppimisympäristön itsesi kehittämiseksi
  • selkeän urapolun
  • kilpailukykyiset edut
  • innostavan työilmapiirin sekä osaavan ja motivoituneen suunnitteluryhmän tuen

Jos kaipaat uusia haasteita ja haluat tuoda panoksesi kasvavaan ja kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö.

Rekrytoimme jatkuvasti uusia henkilöitä, joten ota pian yhteyttä. Hakemukset palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen pyydetään täyttämään 21.7.2019 mennessä osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Timo Tenninen 0400 403 902, timo.tenninen@rejlers.fi

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijäämme työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Hae tästä