Myyntipäällikkö

Tehtäviisi kuuluvat teollisuuden sähkö- ja automaatiotekniikan myyntityö, tarjoustoiminta yhdessä tiimien kanssa, palveluiden kehittämiseen osallistuminen, myyntityön kehittäminen ja asiakassuhteiden hoito ja koordinointi. Työpaikkasi ensisijainen sijainti on Jyväskylä, mutta hyvän henkilön löytyessä voimme keskustella myös muista Rejlers-sijainneista.

Teollisuuden sähkö-ja automaatiotekniikan -toimialaamme kuuluvat teollisuuden toimeksiannot sekä kotimaassa että kansainvälisessä toimintaympäristöissä. Toimialamme on voimakkaasti kasvava, kehittyvä ja digitalisoituva tulosalue, jonka liikevaihto on yli 10 milj. EUR. Haluamme jatkaa vahvasti kannattavan kasvun tiellä. Visiomme on olla toimialamme tunnetuin ja asiakkaiden sekä työntekijöiden halutuin kumppani.

Etsin myyntipäälliköksi aktiivista ja työstään kiinnostunutta hyvää tyyppiä. Ihmistä, joka ottaa vastuuta tekemisestään. Tässä tehtävässä edellytetään sisäistä paloa tulokselliseen, pitkäjänteiseen myyntityöhön. Arvostan teollisuuden asiakkuuksien, erityisesti tuotantolaitosten, tuntemusta ja valmista kontaktiverkostoa. Aktiivinen ja innovatiivinen kehittämisote palveluiden kehittämiseen ja tuotteistamiseen on ehdottomasti plussaa.

Toimialamme ilmapiiri on täyttä terästä, ja muuttuu korkeintaan vahvemmaksi. Siksi uuden myyntipäällikön hyvät ihmissuhdetaidot ovat tärkeitä. Päätöksentekokyky, muiden näkemykset huomioiden, ja suora kommunikaatio toimivat meidän ryhmässämme.

Esimiehenäsi pyrin olemaan vastuuta antava, ja pidän aina omieni puolta. Arvostan aitoa innostuneisuutta, sitoutuneisuutta ja avointa keskustelua.

Tarjoan sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja vapaan työtehtävän sekä yli 140 sähkö- ja automaatiotekniikan asiantuntevan ammattilaisen verkoston. Työsi alkaa sopimuksemme mukaan.

Tule kokemaan teräksinen ilmapiirimme itse!

Lisätiedot: Toimialajohtaja Aki Hakkarainen, aki.hakkarainen@rejlers.fi, p. +358 400 328 730.

Kiinnostuitko? Lähetähän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi kotisivujemme kautta osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat 15.8.2018 mennessä, niin nähdään pian!

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuudelle, energiasektorille, rakentamiseen ja infrastruktuuriasiakkaille. Yhdistämme ICT:n ja insinööriosaamisen, sekä tarjoamme digitaalisia palveluja. Asiakkaamme luottavat Rejlersiin niin konsulttipalvelujen, palvelutuotteiden kuin projektienkin osaajana. Toimimme Suomessa 18 paikkakunnalla ja liikevaihtomme kasvoi runsaaseen 48,2 miljoonaan euroon vuonna 2017. Meitä rejlersläisiä on Suomessa jo noin 600. Olemme osa pohjoismaista Rejlers AB -konsernia, jossa työskentelee noin 2000 henkilöä. Yhtiön osake on listattu NASDAQ Tukholman pohjoismaisella listalla.

Hae tästä