Laitos- ja putkistosuunnittelijoita Kotkaan


Haluatko olla mukana rakentamassa oman näköistäsi työpaikkaa? Haemme

Laitos- ja putkistosuunnittelijaa

Kone- ja tehdastekniikan suunnitteluryhmäämme Kotkaan.

Suunnittelutaustaa sinulla on joko teollisuuden laitesuunnittelusta tai laitoslayout- ja putkistosuunnittelusta. Voit olla joko nuori nouseva tähti tai kokeneempi konkari. Pääasia on, että sinulla on aito innostus omaa alaasi ja suunnittelutyötä kohtaan, ja haluat olla mukana rakentamassa yhtä alansa parasta toimijaa.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri- tai DI-tutkinto)
  • Vertex G4Plant -osaamista tai vähintään yhden 3D CAD -ohjelman osaamista (esim. E3D / OpenPlant / PDMS / PDS)
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
  • englannin kielen taitoa
  • halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen

Moniprojektiympäristössä toimiessa hyvät yhteistyötaidot, kyky hallita ja viedä eteenpäin monia asioita yhtäaikaisesti sekä halukkuus toimia asiakasrajapinnassa luovat hyvät edellytykset tehtävässä onnistumiselle.

Tarjoamme sinulle:

  • mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä
  • nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • kilpailukykyiset edut
  • innostavan työilmapiirin sekä osaavan ja motivoituneen suunnitteluryhmän tuen

Jos kaipaat uusia haasteita ja haluat tuoda panoksesi kasvavaan ja kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi kotisivujemme kautta osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat 31.8.2019 mennessä. Huomioithan kuitenkin, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme palkkauksen heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa suunnittelupäällikkö Mirka Halme 0400 683 232 tai mirka.halme@rejlers.fi

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijäämme työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Hae tästä