Kultahippu-harjoittelijaohjelma, Rakentaminen

Rejlersin Kultahippu-harjoittelijaohjelma etsii parhaita insinööri- ja DI-harjoittelijoita kesälle 2019

 

Valikoituna Kultahippuna osallistut aina oikeisiin asiakasprojekteihin ja saat perehdytystä alasi työhön.

Rejlers Rakentaminen on mukana valtakunnan tärkeimpien kiinteistöjen taloteknisessä suunnittelussa. Olemme vaativien projektien sähköistyksen ja LVIA-suunnittelun erikoisosaajia, niin kansainvälisissä kuin kotimaisissakin projekteissa. Rejlersin palveluksessa on yli sata erinomaista talotekniikan sähkö-, tele-, turva-, AV- ja LVI-suunnittelun ammattilaista.

Mielenkiintoiset tehtävät, mahdollisuus kehittyä ja mukavat työkaverit löytyvät Rejlersiltä. Käytössäsi on alan uusimmat työvälineet ja ohjelmistot. Rejlers tarjoaa Kultahippuharjoittelijoille yhteisiä perehdytys- ja tutustumistilaisuuksia, tapaamisen yrityksen toimitusjohtajan kanssa ja runsaasti verkostoitumismahdollisuuksia.

Hae Kultahipuksi Rakentamisen toimialalle täyttämällä hakemus alla olevasta linkistä. Hakuaika päättyy 30.4.2019.

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuudelle, energiasektorille, rakentamiseen ja infrastruktuuriasiakkaille. Yhdistämme ICT:n ja insinööriosaamisen, sekä tarjoamme digitaalisia palveluja. Asiakkaamme luottavat Rejlersiin niin konsulttipalvelujen, palvelutuotteiden kuin projektienkin osaajana. Toimimme Suomessa 19 paikkakunnalla ja liikevaihtomme kasvoi runsaaseen 48,2 miljoonaan euroon vuonna 2017. Meitä rejlersläisiä on Suomessa jo noin 600. Olemme osa pohjoismaista Rejlers AB -konsernia, jossa työskentelee noin 2000 henkilöä. Yhtiön osake on listattu NASDAQ Tukholman pohjoismaisella listalla.

Hae tästä