Kultahippu-harjoittelijaohjelma, Rakentaminen

Rejlersin Kultahippu-harjoittelijaohjelma etsii parhaita insinööri- ja DI-harjoittelijoita Vantaan toimipisteeseen syksylle 2019


Valikoituna Kultahippuna osallistut aina oikeisiin asiakasprojekteihin ja saat perehdytystä alasi työhön.

Haemme harjoittelijaa Vantaan yksikköömme oppimaan tele-, tietoliikenne- ja turvajärjestelmien suunnittelua. Tehtävässä pääset perehtymään monipuolisesti erilaisten rakennushankkeiden tietoverkko- ja turvajärjestelmien suunnitteluun. Toivomme sinun olevan tietoliikenne- tai tietotekniikan koulutusalalta, mutta myös sähkötekniikan opiskelijat huomioidaan.

Rejlers Rakentaminen on mukana valtakunnan tärkeimpien kiinteistöjen taloteknisessä suunnittelussa. Olemme vaativien projektien sähköistyksen ja LVIA-suunnittelun erikoisosaajia, niin kansainvälisissä kuin kotimaisissakin projekteissa. Rejlersin palveluksessa on yli sata erinomaista talotekniikan sähkö-, tele-, turva-, AV- ja LVI-suunnittelun ammattilaista.

Mielenkiintoiset tehtävät, mahdollisuus kehittyä ja mukavat työkaverit löytyvät Rejlersiltä. Käytössäsi on alan uusimmat työvälineet ja ohjelmistot. Rejlers tarjoaa Kultahippuharjoittelijoille yhteisiä perehdytys- ja tutustumistilaisuuksia, tapaamisen yrityksen toimitusjohtajan kanssa ja runsaasti verkostoitumismahdollisuuksia.

Hae Kultahipuksi Rakentamisen toimialalle täyttämällä hakemus alla olevasta linkistä. Hakuaika päättyy 31.10.2019.

https://www.rejlers.fi/Ura_meilla/Avoimet-tyopaikat/Avoimet-tyopaikat-Rejlersilla/kultahippu-harjoittelijaohjelma-rakentaminen-vantaa/

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Lähes 1000 työntekijäämme työskentelevät yli 20 paikkakunnalla Suomessa sekä Abu Dhabissa. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Hae tästä