Kultahippu-harjoittelijaohjelma, Energia

Rejlersin Kultahippu-harjoittelijaohjelma etsii parhaita insinööri- ja DI-harjoittelijoita kesälle 2019


Valikoituna Kultahippuna osallistut aina oikeisiin asiakasprojekteihin ja saat perehdytystä alasi työhön. Energian Kultahippuna työskentelet joko Sähköverkoissa tai Mittauspalveluissa. Sähköverkot-puolella olemme toimineet sähköverkkoyhtiöiden kumppanina lähes 10 vuoden ajan tuottaen yhtiöille sähköverkkoihin liittyviä asiantuntijapalveluita. Mittauspalvelut toimii energiayhtiöiden mittaustiedon- ja laskutustiedonhallinnan palvelutuottajana. Meillä on yli 20 vuoden kokemus energiayhtiöiden mittaus- ja tiedonhallintapalveluiden ja -ratkaisujen tuottamisessa Suomessa.

 

Mielenkiintoiset tehtävät, mahdollisuus kehittyä ja mukavat työkaverit löytyvät Rejlersiltä. Käytössäsi on alan uusimmat työvälineet ja ohjelmistot. Rejlers tarjoaa Kultahippuharjoittelijoille yhteisiä perehdytys- ja tutustumistilaisuuksia, tapaamisen yrityksen toimitusjohtajan kanssa ja runsaasti verkostoitumismahdollisuuksia.

 

Hae Energian toimialalle Kultahipuksi täyttämällä hakemus alla olevasta linkistä. Hakuaika päättyy 30.4.2019.

 

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuudelle, energiasektorille, rakentamiseen ja infrastruktuuriasiakkaille. Yhdistämme ICT:n ja insinööriosaamisen, sekä tarjoamme digitaalisia palveluja. Asiakkaamme luottavat Rejlersiin niin konsulttipalvelujen, palvelutuotteiden kuin projektienkin osaajana. Toimimme Suomessa 19 paikkakunnalla ja liikevaihtomme kasvoi runsaaseen 48,2 miljoonaan euroon vuonna 2017. Meitä rejlersläisiä on Suomessa jo noin 600. Olemme osa pohjoismaista Rejlers AB -konsernia, jossa työskentelee noin 2000 henkilöä. Yhtiön osake on listattu NASDAQ Tukholman pohjoismaisella listalla.

Hae tästä