Kultahippu-harjoittelija, Kone- ja tehdastekniikka

Rejlersin Kultahippu-harjoittelijaohjelma etsii parhaita insinööri- ja DI-harjoittelijoita kesälle 2019Valikoituna Kultahippuna osallistut aina oikeisiin asiakasprojekteihin ja saat perehdytystä alasi työhön. Rejlers on teollisuuden mekaniikkasuunnittelussa Suomen suurimpia yrityksiä. Palvelumme kattaa kaiken esisuunnittelusta toteutukseen ja kunnossapitoon asiakkaan toimintaprosessit ja turvallisuus- sekä ympäristönäkökohdat ymmärtäen. Meillä on vahvaa näyttöä esimerkiksi nosto- ja siirtolaitteiden, paperi- ja selluteollisuuden, vedenkäsittely- ja energiantuotantolaitosten, ajoneuvoteollisuuden ja mineraaliteknologian ratkaisuista.

 

Mielenkiintoiset tehtävät, mahdollisuus kehittyä ja mukavat työkaverit löytyvät Rejlersiltä. Käytössäsi on alan uusimmat työvälineet ja ohjelmistot. Rejlers tarjoaa Kultahippuharjoittelijoille yhteisiä perehdytys- ja tutustumistilaisuuksia, tapaamisen yrityksen toimitusjohtajan kanssa ja runsaasti verkostoitumismahdollisuuksia.

 

Hae Kultahipuksi Kone- ja tehdastekniikan toimialalle täyttämällä hakemus alla olevasta linkistä. Hakuaika päättyy 30.4.2019.

 

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijäämme työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Hae tästä