Instrumentointisuunnittelijoita Kouvolaan

Etsimme useita energisiä

INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJOITA

asiantuntijaorganisaatiomme Kouvolassa toimivaan tiimiin.

 

Oletko kiinnostunut teknologiasta ja sen kehityksestä? Löytyykö sinulta halua olla kehittämässä omaa osaamista ja teollisuuden suunnittelualaa kohti digitaalisen muutoksen kärkeä? Jos vastauksesi on kyllä, meiltä Rejlersiltä löydät mahdollisuuksia digitaalisaation ja insinööritieteiden mielenkiintoisiin projekteihin. Työtehtävät painottuvat teollisuuden monimuotoiseen instrumentoinnin suunnitteluun ja laadukkaan suunnittelulopputuloksen varmistamiseen vaativissa toimintaympäristöissä.

Suunnittelijana pääset kokemaan haasteita ja ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa projekteissa ja toimimaan niissä sekä itsenäisesti että osana projektitiimiä. Työhösi sisältyy instrumentointisuunnittelun lisäksi mm. teknistä konsultointia ja laitehankintojen teknistä määrittelyä. Työnkuvaa ja rooliasi tiimissämme voidaan laajentaa kykyjesi, mielenkiintosi ja kokemuksesi mukaan osana urapolkusuunnitelmaa.

Odotuksemme

Sinulla on alalle soveltuvaa tekninen koulutustausta, kuten DI- tai insinöörikoulutus (AMK) mm. energia tai -automaatiotekniikan alalta. Voit olla myös vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva.

Arvostamme kokemusta ja osaamista teollisuuden instrumentointisuunnittelusta, automaatiojärjestelmistä, väylätekniikoista, räjähdysvaarallisten tilojen IA -suunnittelusta sekä teollisuuden prosessiohjauksista. Kokemus petrokemian prosesseista, ydinvoimateollisuudesta ja materiaalitekniikan tuntemus ovat vahvoja plussia.

Tehtävän hoitaminen edellyttää analyyttisista työskentelytapaa sekä kykyä toimia asiakasrajapinnassa.

Aloitekyky ja kyky hallita omaa työtä ovat keskeisiä taitoja tehtävän hoitamisessa.

Haluat menestyä, kehittyä ja ottaa vastuuta. Kun arvostat työtäsi ja olet valmis panostamaan siihen, sovit meille mainiosti.

Tarjoamme sinulle

  • omien kykyjesi mukaisia mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä
  • kannustusta ja tukea henkilökohtaisten teknisten mielenkiinnon kohteiden tutkimiseen ja kehittämiseen
  • nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • osaavan ja motivoituneen suunnitteluryhmän tuen
  • urakehitysmahdollisuuden kasvavassa ja kansainvälisessä konsernissa
  • kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen sekä kilpailukykyiset edut

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetähän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi kotisivujemme kautta osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat 31.8.2018 mennessä, niin nähdään pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Juha Salli, puh. 040 5633 520.

 

 

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuudelle, energiasektorille, rakentamiseen ja infrastruktuuriasiakkaille. Yhdistämme ICT:n ja insinööriosaamisen, sekä tarjoamme digitaalisia palveluja. Asiakkaamme luottavat Rejlersiin niin konsulttipalvelujen, palvelutuotteiden kuin projektienkin osaajana. Toimimme Suomessa 18 paikkakunnalla ja liikevaihtomme kasvoi runsaaseen 48,2 miljoonaan euroon vuonna 2017. Meitä rejlersläisiä on Suomessa jo noin 600. Olemme osa pohjoismaista Rejlers AB -konsernia, jossa työskentelee noin 2000 henkilöä. Yhtiön osake on listattu NASDAQ Tukholman pohjoismaisella listalla.

Hae tästä