Instrumentointisuunnittelijoita, Jyväskylä

Etsimme energisiä ja sosiaalisia

INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJOITA


asiantuntijaorganisaatioomme Jyväskylään.


Työtehtäväsi

Tehtävä painottuu teollisuuden monimuotoiseen instrumentointisuunnitteluun petrokemian, energian ja prosessiteollisuuden aloilla. Suunnittelijana olet osana projektitiimiä ja etsit ratkaisuja niin perinteisen kuin uuden teknologian toimintaympäristöissä. Teet yhteistyötä alan muiden ammattilaisten kanssa asiakaslähtöisessä tehtäväkentässä. Työnkuvaa on mahdollista laajentaa projektien johtamiseen.

Toivomme sinulta

Sinulla on alalle soveltuva tekninen koulutustausta kuten DI- tai insinöörikoulutus (AMK) automaatiotekniikan alalta. Voit olla vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva.

Olet kiinnostunut olemaan mukana suunnittelemassa ja kehittämässä teollisuuden instrumentointisuunnittelua sekä Suomessa että ympäri maailmaa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää palvelulähtöistä toimintatapaa ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa.

Haluat menestyä, kehittyä ja ottaa vastuuta. Kun arvostat työtäsi ja olet valmis panostamaan siihen, sovit meille mainiosti.

Tarjoamme sinulle

  • hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi suunnittelualan edelläkävijöiden joukossa
  • nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • innostavan työilmapiirin sekä osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuen
  • urakehitysmahdollisuuden kasvavassa ja kansainvälisessä konsernissa
  • kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen sekä kilpailukykyiset edut


Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Jari Manninen, puh. 050 3770133, jari.manninen@rejlers.fi


Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi kotisivujemme kautta osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat 17.3.2019 mennessä. 

 

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuudelle, energiasektorille, rakentamiseen ja infrastruktuuriasiakkaille. Yhdistämme ICT:n ja insinööriosaamisen, sekä tarjoamme digitaalisia palveluja. Asiakkaamme luottavat Rejlersiin niin konsulttipalvelujen, palvelutuotteiden kuin projektienkin osaajana. Toimimme Suomessa 19 paikkakunnalla ja liikevaihtomme kasvoi runsaaseen 48,2 miljoonaan euroon vuonna 2017. Meitä rejlersläisiä on Suomessa jo noin 600. Olemme osa pohjoismaista Rejlers AB -konsernia, jossa työskentelee noin 2000 henkilöä. Yhtiön osake on listattu NASDAQ Tukholman pohjoismaisella listalla.

Hae tästä