Instrumentointisuunnittelija Kouvolaan

Haemme Kouvolaan

Instrumentointisuunnittelijaa

Etsimme energistä suunnittelijaa asiantuntijaorganisaatiomme Kouvolassa toimivaan tiimiin.

 

Tehtäväsi:

Tehtävä painottuu monimuotoiseen instrumentoinnin suunnitteluun ja laadukkaan suunnittelulopputuloksen varmistamiseen vaativissa teollisuuden toimintaympäristöissä. Toimit suunnittelijana osana projektitiimiä. Työroolia ja -kuvaa voidaan laajentaa kykyjesi, mielenkiintosi ja kokemuksesi mukaan.

 

Toivomme sinulta:

Sinulla on alalle soveltuva tekninen koulutustausta: DI- tai insinöörikoulutus (AMK) automaatiotekniikan alalta. Voit olla myös vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva tai muulta alalta valmistunut, jos omaat tarvittavaa osaamista ja olet kiinnostunut oppimaan uutta.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää analyyttisista työskentelytapaa ja ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä toimia yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Arvostamme kokemusta ja osaamista teollisuuden instrumentointisuunnittelusta, PLC- sekä automaatiojärjestelmistä, väylätekniikoista, räjähdysvaarallisten tilojen IA-suunnittelusta sekä teollisuuden prosessiohjauksista.

Kokemus ohjelmoinnista, petrokemian teollisuuden prosesseista tai ydinvoimateollisuudesta ovat vahvoja plussia.

Kun olet kiinnostunut teknologiasta ja haluat kehittyä sekä menestyä omalla osaamisalueellasi, sovit meille mainiosti.

 

Tarjoamme sinulle:

  • Omien kykyjesi mukaisia mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä
  • Nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • Osaavan ja motivoituneen suunnitteluryhmän tuen
  • Urakehitysmahdollisuuksia kasvavassa ja kansainvälisessä konsernissa
  • Kilpailukykyiset edut

 

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemus palkkatoivomuksineen sekä ansioluetteloineen pyydetään täyttämään 30.6.2019 mennessä osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja: suunnittelupäällikkö Juha Salli 040 563 3520.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijäämme työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Hae tästä