Instrumentointisuunnittelija

Haemme Lappeenrantaan

INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJAA

toimimaan osana asiantuntijatiimiämme teollisuuden projekteissa.

 

Tehtäväsi:

Tehtävä painottuu teollisuuden monimuotoiseen instrumentoinnin suunnitteluun. Suunnittelijana olet osana projektitiimiä. Teet yhteistyötä alan muiden ammattilaisten kanssa ja etsit ratkaisuja vaihteleviin haasteisiin. Asiakasläheinen tehtäväkenttä luo sinulle hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Työn kuvaa voidaan laajentaa myös projektien hoidon suuntaan.

Toivomme sinulta:

Sinulla on alalle soveltuva tekninen koulutustausta kuten DI- tai insinöörikoulutus (AMK) sähkö- tai automaatiotekniikan alalta. Voit olla urasi alussa tai muutaman vuoden työkokemuksen omaava osaaja.

Tehtävän hoitaminen edellyttää palvelulähtöistä toimintatapaa ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa.

Arvostamme osaamista instrumentointisuunnittelusta, PLC-järjestelmistä, graafisen käyttöliittymän lay-outin (GUI) ohjelmoinnista ja sähkösuunnittelusta. DCS- automaatiojärjestelmäosaaminen katsotaan eduksi.

Haluat menestyä, kehittyä ja ottaa vastuuta. Kun arvostat työtäsi ja olet valmis panostamaan siihen, sovit meille mainiosti.

Tarjoamme sinulle: 

  • Omien kykyjesi mukaisia mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä
  • Nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • Osaavan ja motivoituneen suunnitteluryhmän tuen
  • Urakehitysmahdollisuuden kasvavassa ja kansainvälisessä konsernissa
  • Kilpailukykyiset edut

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemus palkkatoivomuksineen sekä ansioluetteloineen pyydetään täyttämään alla olevasta linkistä 28.2.2018 mennessä.

Lisätietoja: Juha Salli, suunnittelupäällikkö, puh. 040 5633 520

Rejlers Finland Oy tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers yhdistää ICT:n insinööriosaamiseen ja tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Toimimme Suomessa 18 paikkakunnalla. Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2016 oli noin 41,2 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä on yli 500 henkilöä. Suomen Rejlers on osa pohjoismaista Rejlers AB -konsernia. Rejlers AB työllistää yli 2000 henkilöä. Yhtiön osake on listattu NASDAQ OMX Tukholman Pohjoismaisella listalla.

Hae tästä