Instrumentointisuunnittelija, Turku ja Kotka

Etsimme Turkuun ja Kotkaan instrumentointisuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Tehtäväkenttääsi on toimia suunnittelijana instrumentointitoimialamme asiakastoimeksiannoissa. Olet mukana kehittämässä eturivin ratkaisuja asiakkaidemme liiketoimintaan. Vaativissa asiakasprojekteissamme pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti. Työskentelet yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Tehtäviisi kuuluu mm. kenttäinstrumentoinnin suunnittelua, hankintamäärittelyä, ohjaamo- ja kytkentäsuunnittelua sekä piirikoestuksiin osallistumista. Työ voi sisältää myös toimittajien ja alihankkijoiden tekemisen koordinointia.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöpeluri. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja teet työsi aina tunnollisesti sekä huolella. Olet oma-aloitteinen vastuunkantaja ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot. Voit olla joko nuori nouseva tähti tai kokeneempi konkari. Matkustusvalmius sekä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta instrumentointisuunnittelusta
  • palvelulähtöistä toimintatapaa ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa
  • halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

  • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
  • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
  • meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa.

Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat 31.12.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Jukka Kurppa 040 801 1446, jukka.kurppa@rejlers.fi (Manager, Automation & Instrumentation), Turku
Antti Sakki 040 801 1490, antti.sakki@rejlers.fi (Manager, Automation & Instrumentation), Kotka

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 1000 työntekijäämme työskentelevät yli 20 paikkakunnalla Suomessa sekä Abu Dhabissa. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Hae tästä