Instrumentointisuunnittelija Lappeenrantaan

Etsimme

Instrumentointisuunnittelijaa

Lappeenrannan toimipisteeseen.

Työtehtäväsi

Tehtävä painottuu teollisuuden monimuotoiseen instrumentoinnin suunnitteluun. Suunnittelijana olet osana projektitiimiä, mutta olet myös itsenäinen ja omatoiminen tekijä, jolla on hyvät yhteistyötaidot. Teet yhteistyötä alan muiden ammattilaisten kanssa ja etsit ratkaisuja vaihteleviin haasteisiin.

Aiemmasta kokemuksestasi riippuen työtehtäviisi voi kuulua pääasiallisen automaatiosuunnittelun lisäksi esimerkiksi asennusvalvontaa, projektien hoitoa ja konsultointia sekä muita asiantuntijatehtäviä.

Toivomme sinulta

Sinulla on alalle soveltuva tekninen koulutustausta kuten DI- tai insinöörikoulutus (AMK) sähkö- tai automaatiotekniikan alalta. Voit olla urasi alussa tai muutaman vuoden työkokemuksen omaava osaaja. Tehtävän hoitaminen edellyttää palvelulähtöistä toimintatapaa ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa. Arvostamme osaamista instrumentointisuunnittelusta, PLC-järjestelmistä, graafisen käyttöliittymän lay-outin (GUI) ohjelmoinnista ja sähkösuunnittelusta. DCS-automaatiojärjestelmäosaaminen katsotaan eduksi.

Haluat menestyä, kehittyä ja ottaa vastuuta. Kun arvostat työtäsi ja olet valmis panostamaan siihen, sovit meille mainiosti.

Tarjoamme sinulle

  • omien kykyjesi mukaisia mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä
  • nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • innostavan työilmapiirin sekä osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuen
  • urakehitysmahdollisuuden kasvavassa ja kansainvälisessä konsernissa
  • kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen sekä kilpailukykyiset edut

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.6.2019 mennessä osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa: suunnittelupäällikkö Janne Juhola 040 801 1691, janne.juhola@rejlers.fi

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijäämme työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Hae tästä