Head of Legal, Vantaa

Haemme Vantaalle Head of Legal -positioon lakiasiantuntijaa vastaamaan yhtiömme lakiasioista.

Rejlers on kasvanut ja kasvaa Suomessa voimakkaasti ja tarvitsemme nyt avuksemme liiketoimintalähtöistä, lainoppinutta osaajaa.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Vastaat yhtiömme lakiasioista kokonaisvaltaisesti ja toimit yhteistyössä konsernimme lakiosaston kanssa. Raportoit yhtiömme talousjohtajalle ja kehität toimintoa yhteistyössä liiketoimintajohtomme ja liiketoimintojen palveluiden kanssa. Positio on uusi, joten pääset vaikuttamaan työsi sisältöön.

Vastuualueesi on monipuolinen ja laaja. Tuet ja sparraat liiketoimintojamme asiakassopimuksien ja yritysostojen kanssa ja osallistut heidän kanssaan neuvotteluihin. Rejlers käyttää laajasti myös alihankkijoita ja odotamme, että otat tästä osa-alueesta sopimusvastuun. Teemme myös monia erilaisia kokonaistoimitusprojekteja, joiden sopimusjuridiikka on luonnollisesti jatkossa vastuullasi. Lisäksi GDPR-asiat ja toimitiloihimme liittyvät sopimusasiat kuuluvat vastuualueeseesi.

Tulet toimimaan Rejlers Finlandin ja tytäryritystemme hallituksen sihteerinä ja työskentelet läheisessä yhteistyössä yrityksen toimitusjohtajan ja johtoryhmän kanssa. Lisäväriä tehtäväkenttään tuo syksyllä toimeenpantava yrityskauppa, joka tuo muun muassa Abu Dhabin yksikön Rejlers Finlandin operatiivisen johtamisen alaisuuteen ja jonka myötä lakiasioissa tulee vastaan uusia, tai vähintäänkin mielenkiintoisia, kansainvälisiä vivahteita.

Millaista henkilöä etsimme?

Odotamme, että olet se kuuluisa "hyvä tyyppi", silloin sovit joukkoomme erinomaisesti. Olemme aktiivisia yrityskauppamarkkinoilla, joten oletamme tähän alueeseen liittyvien sopimusten ja neuvottelujen olevan sinulle tuttua kauraa.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • laaja-alaista ymmärrystä eri yritysjuridiikan alueilta
  • tekevää otetta ja kykyä hallita ja johtaa oman alueesi toimintoja ja kehitystä
  • erinomaista englannin kielen taitoa

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

  • tarjoamme laaja-alaisen, vastuullisen ja mielenkiintoisen työn
  • pääset osaksi innostavaa työilmapiiriä voimakkaasti kasvavassa ja kansainvälisessä konsernissa, jossa on aito mahdollisuus kehittää ja kehittyä
  • työympäristö on viihtyisä ja "fun at work" on osa strategiaamme
  • meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa.

Haluatko mukaan?

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat 16.9.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joni Pursiainen 040 747 2873, joni.pursiainen@rejlers.fi

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijäämme työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Hae tästä