Automaatiosuunnittelijoita Kuopioon

Etsimme energisiä ja sosiaalisia

automaatioasiantuntijoita

Kuopion automaatiotiimiimme.

Työtehtäväsi

Työssäsi pääset mukaan teollisuuden eri alojen laitteiden ja prosessien hallinnan ytimeen. Työtehtäväsi voi liittyä suunnitteluun, jossa pääset hallitsemaan voimalaitoksen prosesseja automaation keinoin tai painottua esimerkiksi nykyaikaisten paperiteollisuuden koneiden ohjauksiin automaatiojärjestelmillä. Yhtä hyvin voi edessäsi olla kehitysprojekti, jota pääset työstämään uudella innovatiivisella tavalla ja parhaalla osaamisellasi yhdessä muun projektintiimin kanssa. Työtä tehdään vahvasti asiakasrajapinnassa.

Kiinnostaako erityisasiantuntijan tehtävät, jossa pääset revittelemään ammattiosaamisellasi? Entäpä mielenkiintoisten projektien johtaminen? Vai piileekö sinussa markkinointihenkinen asiakasvastaava, jota asiakas osaa arvostaa? Kuuntelemme toiveitasi ja työtehtäväsi pyritään räätälöimään mahdollisuuksien mukaan vahvuuksiasi ja hyviä ominaisuuksia vastaavaksi.

Odotuksemme

 • muutaman vuoden suunnittelukokemusta teollisuuden automaatioprojekteista
 • alalle soveltuvaa koulutusta kuten DI tai insinööri (AMK)
 • sinulla on hallussa ainakin yhden ohjausjärjestelmän salat ja pystyt tarvittaessa opettelemaan ja omaksumaan uusiakin järjestelmiä koulutuksien ja opastuksen avulla
 • teknologiaosaamisesi lisäksi sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot, kykyä luovaan ajatteluun sekä asennetta jatkuvan ammattitaidon kehittämiseen. Itseohjautuvuus, kyky sopeutua muutokseen ja tarvittaessa hyvä paineensietokyky ovat erinomaisia ominaisuuksia työtehtävän hoitamisessa.
 • jos olet henkilö, joka ajoittain pystyy työskentelemään projektikohteissamme Suomessa ja ulkomailla, niin kiinnostumme sinusta entistä enemmän
 • haluat menestyä, kehittyä ja ottaa vastuuta. Kun arvostat työtäsi ja olet valmis panostamaan siihen, sovit meille mainiosti.

Tarjoamme sinulle

 • omien kykyjesi mukaisia mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä
 • hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi suunnittelualan edelläkävijöiden joukossa
 • nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
 • osaavat ja innostavat työkaverit ympärillesi
 • urakehitysmahdollisuuden kasvavassa ja kansainvälisessä konsernissa
 • kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen sekä kilpailukykyiset edut

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Kai Närhi, puh. 050 598 9750, kai.narhi@rejlers.fi 

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi kotisivujemme kautta osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat 31.1.2019 mennessä.

 

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuudelle, energiasektorille, rakentamiseen ja infrastruktuuriasiakkaille. Yhdistämme ICT:n ja insinööriosaamisen, sekä tarjoamme digitaalisia palveluja. Asiakkaamme luottavat Rejlersiin niin konsulttipalvelujen, palvelutuotteiden kuin projektienkin osaajana. Toimimme Suomessa 19 paikkakunnalla ja liikevaihtomme kasvoi runsaaseen 48,2 miljoonaan euroon vuonna 2017. Meitä rejlersläisiä on Suomessa jo noin 600. Olemme osa pohjoismaista Rejlers AB -konsernia, jossa työskentelee noin 2000 henkilöä. Yhtiön osake on listattu NASDAQ Tukholman pohjoismaisella listalla.

Hae tästä