Projekti-insinööri / suunnittelija

Hae meille

Projekti-insinööriksi / suunnittelijaksi

sähköautomaatioryhmäämme Jyväskylän toimipisteeseen.

Työtehtäväsi

Työssäsi pääset mukaan teollisuuden monimuotoisiin automaation projekteihin. Tehtäväkenttää ja rooliasi tiimissämme katsomme yhdessä mielenkiintosi ja kokemuksesi mukaan. Teet yhteistyötä alan muiden ammattilaisten kanssa ja etsit ratkaisuja niin perinteisen kuin uuden teknologian toimintaympäristöissä yhdessä kansainvälisien asiakkaiden kanssa. Asiakasläheinen tehtäväkenttä luo sinulle hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi.

Toivomme sinulta

Sinulla on alalle soveltuva tekninen koulutustausta kuten DI- tai insinöörikoulutus (AMK) automaatiotekniikan alalta. Voit olla myös vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva.

Tehtävän hoitaminen edellyttää palvelulähtöistä toimintatapaa ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa.

Haluat menestyä, kehittyä ja ottaa vastuuta. Kun arvostat työtäsi ja olet valmis panostamaan siihen, sovit meille mainiosti.

Tarjoamme sinulle

  • Haastavan ja mielenkiintoisen toimenkuvan
  • Kasainvälisen asiakasympäristön
  • Nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • Osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuen
  • Innostavan työilmapiirin
  • Urakehitysmahdollisuuden kasvavassa ja kansainvälisessä konsernissa
  • Kilpailukykyiset edut

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.6.2019 mennessä osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antavat

suunnittelupäällikkö Jari Manninen 050 377 0133, jari.manninen@rejlers.fi, automaatio Hardware
suunnittelupäällikkö Pasi Janhonen 040 586 8099, pasi.janhonen@rejlers.fi, automaatio Software

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijäämme työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Hae tästä