Automaatioasiantuntijoita

 

Etsimme energisiä ja sosiaalisia

automaatioasiantuntijoita

Järvenpään, Hyvinkään ja Vantaan automaatiotiimiimme.

Työtehtäväsi

Työtehtäväsi voi liittyä suunnitteluun, jossa pääset kehittämään teollisuuden tuotantoa tai painottua nykyaikaisten paperiteollisuuden koneiden ohjauksiin automaatiojärjestelmillä. Yhtä hyvin voi edessäsi olla kehitysprojekti, jota pääset työstämään uudella innovatiivisella tavalla ja parhaalla osaamisellasi yhdessä muun projektintiimin kanssa. Työtä tehdään vahvasti asiakasrajapinnassa.

Kiinnostaako erityisasiantuntijan tehtävät, jossa pääset revittelemään ammattiosaamisellasi? Entäpä mielenkiintoisten projektien johtaminen? Vai piileekö sinussa markkinointihenkinen asiakasvastaava, jota asiakas osaa arvostaa? Kuuntelemme toiveitasi ja työtehtäväsi pyritään räätälöimään mahdollisuuksien mukaan vahvuuksiasi ja hyviä ominaisuuksia vastaavaksi.

Odotuksemme

 • muutaman vuoden suunnittelukokemusta teollisuuden automaatioprojekteista
 • alalle soveltuvaa koulutusta kuten DI tai insinööri (AMK)
 • sinulla on hallussa ainakin yhden ohjausjärjestelmän salat ja pystyt tarvittaessa opettelemaan ja omaksumaan uusiakin järjestelmiä koulutuksien ja opastuksen avulla
 • teknologiaosaamisesi lisäksi sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot, kykyä luovaan ajatteluun sekä asennetta jatkuvan ammattitaidon kehittämiseen. Itseohjautuvuus, kyky sopeutua muutokseen ja tarvittaessa hyvä paineensietokyky ovat erinomaisia ominaisuuksia työtehtävän hoitamisessa.
 • jos olet henkilö, joka ajoittain pystyy työskentelemään projektikohteissamme Suomessa ja ulkomailla, niin kiinnostumme sinusta entistä enemmän
 • haluat menestyä, kehittyä ja ottaa vastuuta. Kun arvostat työtäsi ja olet valmis panostamaan siihen, sovit meille mainiosti.

Tarjoamme sinulle

 • omien kykyjesi mukaisia mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä
 • hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi suunnittelualan edelläkävijöiden joukossa
 • nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
 • osaavat ja innostavat työkaverit ympärillesi
 • urakehitysmahdollisuuden kasvavassa ja kansainvälisessä konsernissa
 • kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen sekä kilpailukykyiset edut

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi kotisivujemme kautta osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat 28.2.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Jari Halla-aho, puh. 040 801 1699, jari.halla-aho@rejlers.fi. 

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuudelle, energiasektorille, rakentamiseen ja infrastruktuuriasiakkaille. Yhdistämme ICT:n ja insinööriosaamisen, sekä tarjoamme digitaalisia palveluja. Asiakkaamme luottavat Rejlersiin niin konsulttipalvelujen, palvelutuotteiden kuin projektienkin osaajana. Toimimme Suomessa 19 paikkakunnalla ja liikevaihtomme kasvoi runsaaseen 48,2 miljoonaan euroon vuonna 2017. Meitä rejlersläisiä on Suomessa jo noin 600. Olemme osa pohjoismaista Rejlers AB -konsernia, jossa työskentelee noin 2000 henkilöä. Yhtiön osake on listattu NASDAQ Tukholman pohjoismaisella listalla.

Hae tästä