Analytiikka-asiantuntija

Rejlers-konserni panostaa vahvasti digitaalisiin energiapalveluihin pohjoismaisella tasolla. Tietojärjestelmä- ja mittauspalveluiden ääressä työskentelee noin 200 asiantuntijaa. Palveluidemme ja tietojärjestelmiemme piirissä Pohjoismaissa on yli 2 000 000 energiankäyttäjää ja yli 150 energiayhtiöasiakasta.

Rejlers Mittauspalvelut -liiketoimintayksikkö tuottaa energiamittauksen, tiedonhallinnan, tiedonvaihdon, energiaraportoinnin ja analytiikan tietojärjestelmäratkaisuja energiayhtiöille, teollisuudelle sekä palvelu- ja kiinteistösektoreille. Kehitämme moderneilla ja tehokkailla teknologioilla tietojärjestelmä sekä sovellusratkaisuja vaativan asiakaskuntamme tarpeisiin.

Liiketoiminnan kasvaessa haemme osaavaan ja innovatiiviseen joukkoomme Vantaan tai Jyväskylän toimipisteeseen

ANALYTIIKKA-ASIANTUNTIJAA

Olet kehittämässä energiamarkkinoiden asiakaskunnalle nykyaikaisia mittaustiedonhallinnan sekä energiaraportoinnin ja -analytiikan tietokanta- ja sovellusratkaisuja. Työskentelet energiamarkkinoiden tietojärjestelmä- sekä älyverkkopalveluiden parissa sekä kehittämässä sähköverkkojen analytiikkaa. Tehtäviisi kuuluu nykyisten ja uusien analytiikkapalveluiden suunnittelu ja toteutus. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja ongelmaratkaisukykyä sekä energiamarkkinan osaamista.

Odotamme sinulta:

 • osaamista ja kiinnostusta kehittyä BI-työkalujen käytössä
 • kykyä omaksua uusia teknologioita
 • itsenäistä ja vastuullista työotetta
 • soveltuvaa koulutustaustaa

Tarjoamme sinulle:

 • mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä
 • nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
 • osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuen
 • kilpailukykyiset edut

Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy osaamista tai harrastuneisuutta seuraavista osa-alueista tai teknologioista:

 • Analytiikka / BI-työkalut (mm. Tableau)
 • Tietokannat
 • API-rajapinnat

Jos kaipaat haasteita ja haluat tuoda panoksesi kasvavaan ja kehittyvään organisaatioomme, olet etsimämme henkilö.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetähän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi kotisivujemme kautta osoitteessa www.rejlers.fi/tyopaikat 31.3.2019 mennessä.

Lisätietoja:

Tuotepäällikkö Ari Kokkonen, puh. 050 522 6099, ari.kokkonen@rejlers.fi

 

https://www.rejlers.fi/Toimialat_ja_palvelut/Energia/energian-mittaus--ja-tietojarjestelmat/

Liity joukkoomme kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja uusiutuvaan energiamarkkinaan ja tulevaisuuden älykkäisiin sähköverkkoihin.

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 700 työntekijäämme työskentelevät Suomessa 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Hae tästä