Avoimet työpaikat

Uutta energiaa Rejlersille! Rekrytoimme jopa 60 henkilöä kampanjamme aikana. Avoimet työpaikkamme suunnittelussa, konsultoinnissa ja projektitoimituksissa teollisuuden, energian, rakentamisen sekä infran toimialoilla löydät täältä.

Toimimme nyt 18 paikkakunnalla Suomessa ja palveluksessamme on yli 500 ammattilaista. Suomen Rejlers on osa pohjoismaista Rejlers-konsernia. Vuonna 1942 perustettu konserni työllistää Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa yhteensä noin 2000 henkilöä.

Rejlersin harjoittelijahaku

Avaamme vuoden 2018  Kultahippu-harjoittelijaohjelman haun helmikuussa 2018. Opinnäyte- tai harjoittelupaikkaa talveksi 2017-2018 voit hakea opinnäyte- ja diplomityöt sekä harjoittelupaikat -haun kautta 31.12.2017 saakka.

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikkamme löydät täältä. Huom: jos hakemuksen täyttämisessä on teknisiä ongelmia, selaimen vaihtaminen yleensä auttaa. Suosittelemme käyttämään selaimena Chromea, Mozillaa tai Safaria.

Olemme kiinnostuneet erikoisosaamisestasi, vaikka juuri nyt emme näillä sivuilla ilmoittaisikaan avoimista tehtävistä. Mikäli uskot, että juuri Sinulla olisi annettavaa meille, niin ilmoita kyvyistäsi vapaamuotoisella hakemuksella, jonka lähetät  rekry@rejlers.fi osoitteeseen.