Tuotantolaitosten palvelut

Digitalisaatio muuttaa yhteiskuntaamme enemmän kuin nyt uskomme. Se on jo alkanut.

Rejlers on johtava insinööriosaamisen ja ICT:n yhdistäjä. Se tarkoittaa, että kaikissa tuotantolaitoksille suunnatuissa ratkaisuissamme digitalisaation ja IoT:n mahdollisuudet ovat aina mukana.

Uskallamme luvata, että olipa tarpeesi millainen tahansa, me hoidamme asian kuntoon. Loppuun asti, huolella ja yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Alla on esimerkkejä osaamisaloistamme. Koska räätäöidyille palveluillemme mikään tila ei riittäisi, näet vain osan tarjonnastamme. Ota yhteyttä ja kysy, niin saat vastauksen.

EPCM

EPCM-palvelumme (Engineering, Procurement and Construction Management) tuo asiakkaalle yhdellä sopimuksella kaikki projektissa tarvittavat asiantuntijat suunnitteluun, hankintaan ja rakentamisen johtamiseen. Yhden toimijan kautta toteutettu projekti ja toisensa tuntevien asiantuntijoiden yhteistyö, takaa laadukkaan lopputuloksen kustannustehokkaasti, asiakkaan kanssa yhteisesti sovitulla aikataululla.

EPCM-palvelumalli sopii erityisen hyvin asiakkaillemme, joilla ei ole mahdollisuutta sitoa omia resurssejaan projektin toteutusta varten.

 

 

Avaimet käteen

Rejlers toimittaa asiantuntijoiden työpanoksen lisäksi laajoja kokonaistoimituksia. Toimitukseen voidaan sisällyttää suunnittelun ja konsultoinnin lisäksi valmistusta, komponentti- tai materiaalitoimitusta, asennusta, käyttöönottoa tai projektinjohtopalvelua.

Referenssejämme löydät täältä.