Mekaniikkasuunnittelu

Rautainen ammattitaito, laajat resurssit ja uusimmat työvälineet. Niillä syntyvät laadusta tinkimättömät ja asiakaitamme palvelevat suunnitelmamme. Erityistä kompetenssia olemme keränneet nostolaite-, kaivannais- ja paperiteollisuuden haastavissa toimeksiannoissa.

Rejlersillä on tarjota asiakkailleen Suomessa yli sadan hengen vahvuinen konesuunnittelukapasiteetti. Detaljisuunnittelun tinkimättömien ammattilaisten lisäksi konesuunnittelijoissamme on myös runsaasti erittäin kovan kokemuksen omaavia suurien suunnittelukokonaisuuksien johtajia. Toimimme työssämme konedirektiivin asettamien vaatimusten mukaisesti.

Olipa kyse paperikoneesta tai nosturista, suuresta kokonaisuudesta tai pienestä yksityiskohdasta, voit luottaa työhömme. Olemme ylpeitä pitkistä asiakassuhteistamme. Mm. Outotec on valinnut meidät konesuunnittelunsa Preferred Partner -ohjelmaan.

Käytössämme ovat kaikki tärkeimmät suunnitteluohjelmistot, esimerkiksi Autocad, Microstation, Cads, Magicad, Vertex, Inventor, PDS, PDMS ja Cadmatic.