Laitos- ja prosessisuunnittelu

Rejlers tarjoaa laadukkaita asiantuntija- ja suunnittelupalveluita esisuunnittelusta toteutukseen monilla laitossuunnittelun alueilla.

Laitossuunnittelu vaatii kokemuksen tuomaa ymmärrystä laitoksen toimintaprosesseista ja kykyä löytää kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Nopea käynnistäminen ja toimivien laitosten häiriötön toiminta keventävät sekä budjettia että mieltä.

Prosessisuunnittelussa teemme taselaskelmat, virtaus- ja PI-kaaviot, virtaus- ja lämpötekniset laskelmat, prosessikuvaukset ja laitemäärittelyt. Asaintuntijamme myös konsultoivat käyvien laitosten kehitys- ja kuntoratkaisuissa.

Laitossuunnitteluumme kuuluvat lisäksi esisuunnittelu, layout-suunnittelu, putkistosuunnittelu, teräsrakennesuunnittelu, hoitotasosuunnittelu, rakenteiden FE- analyysit ja säiliösuunnittelu.

Meiltä löydät kokeneet henkilöt myös lujuuslaskentaan, asennusvalvontaan, käyttöönottoon ja koulutukseen.

Toimimme kattavasti eri teollisuuden aloilla ja tuotantolaitoksilla, mm.: petrokemian teollisuuslaitoksilla, sellu- ja paperiteollisuudessa, mekaanisessa puunjalostuksessa, energiantuotantolaitoksissa, kaivosteollisuudessa ja vedenkäsittelylaitoksissa.

Käytössämme ovat kaikki tärkeimmät suunnitteluohjelmistot, esimerkiksi Autocad, Microstation, Cads, Magicad, Vertex, Inventor, PDS, PDMS ja Cadmatic.