Tietomallikoordinointi ja virtuaalitodellisuus

BIM on Rejlersillä kokonaisuuden hallinnan työväline. Virtuaalitodellisuus mahdollistaa liikkumisen mallissa kuten todellisuudessa

Building Information Modelling (BIM) eli Tietomallintaminen 

BIM on Rejlersillä kokonaisuuden hallinnan työväline. Tietomallintavassa suunnittelussa tilaajalle syntyy lisäarvoa mm. kommunikoinnin parantumisena, tiedon kumuloitumisena ja suunnittelualojen välisten virheiden vähentymisenä ja siten työmaan sujuvuuden lisääntymisenä.

Rakennushankkeiden suunnittelumme tehdään ohjelmistoilla, jotka ovat tietomallinnusyhteensopivia. Työssä noudatamme mm. Senaatti Kiinteistöjen käyttämiä Yleisiä Tietomallinnusohjeita.

Tietomallinnuskoordinaattorina voimme toimia niin sisäisessä laadunvarmistuksessa kuin ulkopuolisten suunnittelijoiden toteuttamissa projekteissa suunnittelualojen ja prosessien yhteen sovittajana.

Tietomallien sisältämää tietoa käytetään myös määrälaskennan ja dynaamisen energiasimuloinnin pohjana.

Kiinteistön hallintaohjelmistoihin kumuloituva tietomallitieto auttaa kiinteistön ylläpidon hallinnassa.

Referenssejämme löydät täältä.

TunneTila

Haluatko kokea Tilan? Haluatko kulkea rakennuksessa ennen päätöstä? Haluatko esitellä asunnot ennen rakentamista? Pitääkö käyttäjien tehdä päätös tilankäytöstä? Onko järjestelmähuolto koulutettava ennen todelliseen tilaan menemistä?

Rejlersin suunnitelmat voidaan viedä HTC Vive VR -järjestelmään, jossa voi kokea kaiken kuin olisi suunnitellussa Tilassa. Tilassa voi liikkua kuten todellisuudessa, kokemus on vertaansa vailla.

Koska kokemusta ei voi kuvata, tarjoamme mahdollisuuden kokea virtuaalitodellisuus Tampereen toimistollamme. Arkkitehtiryhmämme Rakentamisen toimialalta on valmiina esittelemään järjestelmän ja ohjaamaan sinut TunneTilaan.