Rejlers RejCheck

Rejlers RejCheck vie tarkastustoiminnan uudelle tasolle.

Kehitä turvallisuuden, laadun ja ympäristön tarkastusten hallintaa Rejlersin Rejcheck -sovelluksella. Mobiili tarkastustyökalu säästää aikaa, tuottaa puhdasta dataa ja on aina kustomoitu tarpeidesi mukaiseksi. Reaaliaikainen raportointi ja edistyneet analytiikan työkalut tekevät RejCheckistä täydellisen ratkaisun HSEQ-prosessien hallintaan.

Lataa RejCheckin esite tästä!

Rakenna lomakkeita, tee tarkastuksia ja lähetä raportteja

Rejlers RejCheck pitää tarkastuslomakkeesi ja datan nopeasti saatavilla niin mobiilisovelluksen kuin työpöytäversionkin keinoin. 

Tallenna havaintosi sovellukseen kentällä, sisällytä raporttiin ottamiasi kuvia ja täydennä lomakkeen tietoja myöhemmin. Havaintojen raportoiminen jälkikäteen on työlästä, moninkertaistaen työhön käytetyn ajan. RejCheckin automaattinen raportointi HTML- tai PDF-muodossa tekee tiedon jakamisesta helppoa.

Analysoi, ennaltaehkäise ja hallinnoi riskejä

RejCheckin suunnittelun taustalla on Rejlersin mittava osaaminen eri toimialojen vaativista laatuvaatimuksista ja riskityypeistä. Tarjoamme nyt asiantuntijoidemme älykkään ja helppokäyttöisen työkalun nyt myös asiakkaillemme.

Johda toimintaasi automaattisten raportoinnin ja kustomoidun analytiikan avulla. Tunnista mahdolliset riskit ja ei-halutut mallit ajoissa.

Raportoinnin ja analytiikalla tunnistat riskit ajoissa. Voit myös hyödyntää asiantuntijoidemme osaamista 80 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.