Energiakatselmukset

Kartoitamme asiantuntevasti kiinteistösi energian ja veden kulutuksen. Saat selkeät ehdotukset mahdollisista säästökohteista, jotka ovat usein toteutettavissa ilman investointeja. Energiatehokkuustoimenpiteet maksavat itsensä takaisin usein hyvinkin lyhyessä ajassa.

Energiakatselmuksessa selvitetään, miten paljon ja mihin energiaa kohteessa kuluu. Samalla kartoitetaan ne keinot, joilla energian käyttöä voidaan tehostaa ja tarpeetonta kulutusta karsia. Tuloksia saadaan energian käyttöä optimoimalla sekä ja toteuttamalla energian säästöinvestointeja.

Energiakatselmukset ovat kannattavia hankkeita, jotka tuottavat nopeasti konkreettisia tuloksia vähentäen ympäristökuormitusta ja alentaen kustannuksia.

Toteutamme kaikkia TEM-tuettuja (40 %) Motiva-katselmuksia kiinteistöihin ja teollisuuteen. Palveluumme sisältyy energiatukihakemusten hoito asiakkaan puolesta. Toteutamme myös yksilöllisiä, asiakkaalle räätälöityjä energiakatselmuksia.

Rejlers on kokenut ja asiantunteva kumppani, kun kyse on kiinteistön tai tuotantolaitoksen energian käytön tehostamisesta ja siihen liittyvistä ratkaisuista. Palvelumme kattavat myös energiansäästön toteutusvaiheen tarpeet; säästöinvestointi voidaan toteuttaa vaikkapa avaimet käteen -toimituksena mm. Esco-konseptin avulla.