Ala- ja takamittauspalvelut

Takamittaus kohdentaa energian ja veden kulutuksen käytön mukaisesti, toimitilan vuokralaisille tai asuntoyhtiön asukkaille. Mittaukset ovat tyypillisesti kiinteistön sisäisiä laite-, alue- tai huoneistokohtaisia mittauksia. Tämä mahdollistaa oikeudenmukaisen laskutuksen ja kohteen tarkemman kulutusseurannan esimerkiksi energiansäästötoimenpiteitä ajatellen.

Takamittausten tyypilliseen palvelukokonaisuuteen kuuluvat mittausten suunnittelu, toimitus ja asennus, automaattinen etäluenta sekä asukkaiden tai vuokralaisten laskutus ja raportointi.

Kiinteistöjen takamittaukset

Rejlers Energiapalvelut tarjoaa palveluita toimitilojen ja kiinteistöjen pää- ja takamittausten toteuttamiseen ja kulutusraportointiin. Olemme toteuttaneet mittausratkaisuja, etäluenta-, web-raportointi- ja laskutuspalveluita usealle tyytyväiselle kiinteistön omistajalle. Tyypillisissä kohteissa seuramme tuntitasolla sähkön, lämmön ja veden kulutusta. Myös muita mahdollisia mittauksia, kuten sisä- ja ulkolämpötilamittaukset voidaan joustavasti lisätä seurantaan.

Asuinkiinteistöjen huoneistokohtaiset mittaukset

Rejlers Energiapalvelut osallistuu aktiiviseti takamittauspalveluiden markkinoiden kehittämiseen vastaamaan asiakkaiden vaatimuksia ja tarpeita. Uusissa kiinteistöissä kehitys vie voimakkaasti kohti huoneistokohtaista veden ja lämmön kulutuksen seurantaa. Erityisesti huoneistokohtaiset vesimittarit ovat yleistymässä, asukkaiden ja mahdollisen lainsäädännön vaatimuksesta.

Rejlersin web-raportointi tukee asuinkiinteistöjen huoneistokohtaista kulutusraportointia. Myös tarjottavat mittauspalvelut tulevat laajentumaan huoneistokohtaisiin veden ja lämmönmittauksiin.