Venetraileri joka helpottaa työtä

Vuonna 1964 perustetulla Maskinfabriken G-C A.B.:lla on yli 30 vuoden kokemus venealan tuotteiden valmistuksesta. Tunnetuin tuotteista on C-G Trailer – venetraileri, jota lukuisat ammattilaispursiseurat ja venesatamat ovat käyttäneet jo yli 20 vuotta.

Koska veneiden koko ja paino on kasvanut, tuli myös Tyresössä sijaitsevan yrityksen kasvattaa ja vahvistaa traileria. Tehtävän sai hoidettavakseen Rejlersin mekaniikkaosasto Älvsjössä. Toimeksianto piti sisällään rakenne- ja lujuuslaskennan sekä CE-merkintäprosessin täytäntöönpanon.

Tuloksena syntyi uusi modernisoitu ja vahvistettu kuljetustraileri, jonka suurin sallittu kokonaismassa on 15 tonnia. Trailerin hallinta tapahtuu kokonaan hydraulisesti: sitä voidaan nostaa tai laskea, leveyttä voidaan muuttaa, tukia voidaan kallistaa, korin kokoa voidaan laajentaa tai lyhentää, ja tukivartta voidaan nostaa tai laskea. Henkilötyömäärä voidaan näin minimoida.

Vetoauton ja trailerin kiinnitysjärjestelmää on kehitetty, mikä merkitsee parempaa joustavuutta ja ketteryyttä ajettaessa. Myös uudenlainen teliratkaisu helpottaa kuljetuksia epätasaisessa maastossa.

Rakenteensa ansiosta traileria voi käyttää kaikentyyppisten moottori- ja purjeveneiden kuljetukseen. Riippumatta pohjan tai rungon muodosta, veneen pystyy kuljettamaan turvallisesti ja vakaasti.