Teollisuuden instrumentointi ja automaatio

Neste Oil Oyj:n Porvoon tuotantolaitoksilla sijaitsee yksi Euroopan monipuolisimmista ja nykyaikaisimmista öljynjalostamoista. Se tuottaa lähes kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita liikenteen, teollisuuden ja energiantuotannon tarpeisiin.

Rejlers on Neste Jacobsin kasvukumppani ja on tehnyt instrumentointi- ja automaatiosuunnittelua öljynjalostusprosessien ylläpitoon ja uusiin hankkeisiin jo 1980-luvulta alkaen. Neste Jacobs toimittaa teknologia-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluita monenlaisille öljy- ja kaasu-, petrokemian- ja kemianteollisuuden sekä biotekniikan alan yrityksille.

Rejlersin Instrumentointi- ja automaatiosuunnittelun projektit ovat kohdistuneet pääasiassa Neste Oil Oyj:n Porvoon jalostamon tuotantolaitosten ja säiliöalueen prosessien ylläpitoon ja parantamiseen. Esimerkiksi alueen tehdaspalokunnan JALV-järjestelmä on täysin Rejlersin kehittämä ja ylläpitämä.

Rejlersin instrumentointi- ja automaatiosuunnittelu on mukana työskentelemässä myös useilla muilla Kilpilahden teollisuusympäristön yritysten, kuten mm. AGA:n ja Borealis Polymersin tehtailla.

Suunnittelijoiltamme löytyy vaativan kemianteollisuuden laitosympäristön edellyttämää vahvaa perehtyneisyyttä sekä prosessien ominaisuuksiin ja lainsäädäntöön että asiakkaan omiin käytäntöihin ja ohjeisiin.