Sähköautojen latausasemat

Ensto on sähköjärjestelmien ja -tarvikkeiden kehittämiseen, valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut kansainvälinen cleantech-yritys. Rejlersillä ja Enstolla on meneillään yhteisiä T&K -hankkeita, joissa kehitetään sähköautojen latausasemia.

Enston tuotteita valmistetaan seitsemässä maassa. Enston ratkaisut näkyvät niin ympäristöystävällisessä sähkönjakelussa kuin kodin ja elinkeinoelämän lämmitys-, ohjaus- ja valaistusratkaisuissa.

Rejlers tekee Enstolle tuotekehitystä, mekaniikka-, sähkö- ja tuotannonsuunnittelua sekä ylläpitää tuotantorakenteita. Rejlers on tehnyt yhteistyötä Enston kanssa yli kymmenen vuotta.

Ensto uskoo, että ympäristöystävällisestä autoilusta kehittyy muutoksen aalto, sähköautovallankumous. Kasvava huoli ympäristöasioista, sekä päästöjä ja fossiilisia polttoaineita koskevan lainsäädännön tiukkeneminen ovat johtaneet hybridiautojen, laajennetun toimintasäteen sähköautojen ja täyssähköautojen määrän nopeaan kasvuun maailmassa.

Sähköautojen yleistymisen vuoksi tarvitaan kattava latausverkosto. Tällä hetkellä Rejlers on mukana Enston tuotekehitysprojekteissa, joissa kehitetään sähköautojen latauspisteitä erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten kotilataukseen, julkisen paikan lataukseen ja pikalataukseen.