BAE Systemsin yhteistyökumppani

BAE Systems on kansainvälinen ase-, turvallisuus- ja ilmailualan yhtiö. Se valmistaa puolustus- ja turvallisuusvälineitä ilma-, maa- ja merivoimille sekä tuottaa turvallisuusalan palveluratkaisuja.

Örnsköldsvikissä kehitetään ja valmistetaan korkeanteknologian ajoneuvoja ja ajoneuvojärjestelmiä kuten Cv90 (Combat Vehicle 90), panssariajoneuvoja BvS10 ja AMOS -kranaatinheittimiä. BAE Systemsin Örnsköldsvikin yksikössä työskentelee 850 työntekijää ja se on kunnan suurin työnantaja.

Rejlersin ja BAE Systemsin yhteistyö on jatkunut jo 20 vuotta. Yhteistyö on keskittynyt pääasiassa ajoneuvojen, mutta myös tuotannon työkalujen suunnitteluun. Vuonna 2011 BAE Systems päätti ulkoistaa yhtiön ydinliiketoimintaan kuulumattomia toimintoja. Rejlersistä tuli tuolloin yksi ensimmäisistä yrityksistä, jotka saivat tietyn toiminnon kokonaisvastuun. Rejlers vastaa työkalujen suunnittelusta, toimituksista sekä toiminnasta.

Kolmivuotinen sopimus sisältää useita osa-alueita: kehittämisestä ja suunnittelusta oikeiden työkalujen tilaamiseen, oikea-aikaiseen toimittamiseen sekä toiminnan valvomiseen. Rejlers vastaa myös tuotannon ylläpitoon tarvittavista sekä ajoneuvojen huoltoon ja korjaukseen tarvittavista työkaluista.

Liittyvät projektit