Elämysurheilukeskus Sirius

Sirius on täysin uudenlainen elämysurheilukeskus, joka sijaitsee Pyhtäällä. Siriuksessa pääsee lentämään ja surffaamaan sisätiloissa.

Tuulitunnelissa pääsee kokeilemaan miltä tuntuu vapaapudotus lentokoneesta, ilmavirran maksiminopeuden ollessa jopa 260 km/h. Tuulitunnelilentäminen on hauskaa ja turvallista, ja lyhyen opastuksen jälkeen sitä pääsee kokeilemaan ammattitaitoisen tunneliohjaajan avustuksella.

Surffaushallissa valtavilla pumpuilla saadaan aikaiseksi aaltoa muistuttava virtaus, jossa voi kokeilla bodyboardingia tai flowboardingia. Bodyboardingissa ollaan leveämmän laudan päällä vatsallaan ja flowboardingissa seisten, kuten perinteisessä surffauksessa.

Siriuksessa pääsee myös rentoutumaan tasokkaassa ravintolassa tai shampanjabaarissa.

Olemme ylpeitä siitä, että kaksi alan vahvaa nimeä, Lausamo Oy ja Matti Leppä Oy, kuuluvat nykyisin Rejlersiin. Heidän vastuullaan oli suunnitella elämysurheilukeskus Siriukselle sähkö-, tele- ja turvajärjestelmät.

Suunnittelu työssä hyödynnämme aina alan viimeisintä tietoa ja osaamista, erikoistumisalueitamme ovat rakennusten sähköistykset, AV-, turva- ja viestintäjärjestelmät, prosessien sähköistykset ja automaatiojärjestelmät.