Rejlers mukana uuden Finnairin pääkonttori HOTT:n suunnittelussa

Työt Finnairin pääkonttorityömaalla Helsinki-Vantaan lentoasema-alueella käynnistyivät tammikuussa 2012. Kiinteistön rakennuttaja on Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen. Rejlersiin kuuluva Lausamo Oy vastasi pääkonttorin sähkö-, valaistus-, tele- ja turvajärjestelmien suunnittelusta.

Rakennus sai nimen HOTT: House Of Travel and Transportation ja se kokoaa Finnair-konsernin kaikki yritykset ensi kertaa saman katon alle. Kiinteistön elinkaari on suunniteltu sadaksi vuodeksi 50 vuoden sijaan.

HOTT:n arkkitehtuuri on Helin & Co Arkkitehtien käsialaa. Seitsemänkerroksinen toimistokiinteistö muistuttaa pohjaratkaisultaan kolmilapaista potkuria. Rakennuskokonaisuus sisältää toimistotiloja ja pysäköintilaitoksen. Se on kerrosalaltaan noin 65 000 neliömetriä. HOTT-toimistorakennuksen tiloista valtaosa tulee Finnairin käyttöön.

HOTT on suunniteltu kansainvälisten LEED-vaatimusten (Leadership in Energy and Environmental Design) mukaisesti. LEED-luokitus kertoo rakennuksen energiatehokkuudesta ja ympäristöystävällisyydestä. Rakennusprojektissa on myös huomioitu uudet energiamääräykset, ja tila luokitellaankin parhaaseen A-energialuokkaan.