LVIA-suunnittelu

Rejlersin palveluksessa on yli sata talotekniikan ammattilaista. Olemme erikoistuneet vaativien kohteiden LVIA-suunnitteluun. Mm. Porin kaupunginsairaalan ja Finnproteinin Soijaproteiinitehtaan LVIA-suunnittelu kuuluvat referensseihimme.

Rejlersin talotekniikkaryhmässä on yli sata osaajaa. Teemme vaativien kohteiden talotekniikkasuunnittelua, kohteenamme niin julkiset rakennukset kuten Porin
kaupunginsairaala ja Tyryn koulu, asuinkiinteistöt kuten As Oy Tampereen Sorsapuiston Tähti ja teollisuuskohteisiin, kuten Finnproteinin Soijatehdas.

Teemme talotekniikkasuunnittelua monipuolisesti sekä uudistuskohteisiin että saneerauskohteisiin. Suunnittelun kohteina ovat olleet asuinrakennukset, taloyhtiöiden linjasaneeraukset, liikerakennukset, päivä- ja hoivakodit, koulut, virastot, sairaalakohteet, teollisuuslaitokset jne.

Rejlersin Rakentaminen-toimialalla on pitkä historia. Rejlers Oy:n talotekniikkasuunnittelu aloitti vuonna 1980 ja Insinööritoimisto Lausamo Oy vuonna 1984. Sähköinsinööritoimisto Matti Leppä Oy perustettiin 1955. Olemme ylpeitä siitä, että nämä kaksi alan vahvaa nimeä, kuuluvat nykyisin Rejlersiin.