Rejlers ja Scandem yhteistyössä

Uusi yhteistyökonsepti tuo Scandemin ja Rejlersin Energiapalveluiden asiakkaille entistä enemmän mahdollisuuksia säästöjen saavuttamiseen. Kokonaisvaltaisella konseptilla luodaan asiakkaille ainutlaatuinen lisäarvo.

Rejlersin ja Scandemin yhteinen palveluvalikoima on laajempi kuin yhdelläkään yksittäisellä alan toimijalla Suomessa. Rejlersillä on hyväksi todettua erityisosaamista mittaustiedon hallinnasta ja energiatehokkuudesta, ja Scandemilla sähkökaupankäynnistä. Heidän toiminnassaan ei ole keskinäisiä päällekkäisyyksiä eikä kilpailuasetelmaa, vaan erinomaisesti toisiaan täydentävä tarjonta.

- Voimme tarjota toistemme asiakkaille koko energianhallinnon kirjon pohjoismaisella tasolla toisistamme riippumattomasti, sanoo Rejlers Energiapalveluiden liiketoimintajohtaja Veijo Pitkäniemi. Asiakkaan kannalta yhteistyömuotoinen konsepti on hyödyllinen sikälikin, että yhteistyö on mahdollisuus, mutta ei velvoite. Energiahallinnan palveluiden käyttäminen ei sido sähkösalkun hallinnan palveluiden käyttämiseen eikä toisin päin.

Hyvin alkanut yhteistyö on jo tuonut Scandemille ja Rejlersille uusia asiakkaita. Esimerkkinä asiakkaasta, jonka kokonaispalveluvaatimukseen Scandemin ja Rejlersin yhteistyökonsepti toimii hyvin, on S-Voima Oy.