Viktor Svensson aloittaa Rejlers-konsernin toimitusjohtajana

Viktor siirtyy Rejlersille ÅF:ltä, jossa hän toimi ÅF:n johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2003 ja vuodesta 2015 ÅF Technology -divisioonan johtajana vastuualueenaan tuotekehitys, viestintäteknologia ja tietotekniikka. Hän aloittaa tehtävässään Rejlersillä  22.2.2018.

- Viktor Svenssonista Rejlers saa toimitusjohtajan, jolla on vahva käsitys Rejlersin strategiasta, markkinoista ja liiketoiminta-alueista. Viktorilla on vankka kokemus ja asiantuntemus teknisestä konsultoinnista. Olen erittäin tyytyväinen siihen, että Viktor siirtyy Rejlersin toimitusjohtajaksi johtamaan siirtymistä digitalisaatioon sekä tehostamaan organisaation toimintaa ja siten luomaan lisäarvoa osakkeenomistajillemme, sanoo Peter Rejler. 

- Ryhdyn Rejlersin toimitusjohtajaksi energisenä ja suurella innostuksella. Odotan innolla Rejlersin johtamista kasvavaan teknologiakonsultoinnin markkinaan tulevaisuuden verkostoituneessa maailmassa, sanoo Viktor Svensson. 

Peter Rejler on 16 vuoden toimitusjohtajuutensa aikana menestyksekkäästi kehittänyt Rejlersin  yhdeksi Pohjoismaiden suurimmista teknisen alan konsulttitoimistoista, jolla on yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Häntä tullaan ehdottamaan uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi yhtiökokouksessa, joka pidetään 7. toukokuuta 2018.

Lisätietoja antaa Seppo Sorri, toimitusjohtaja Rejlers Finland Oy, seppo.sorri@rejlers.fi, p. 044 574 5034.