Rejlers MGT Teessiden voimalaitoksen SIA-suunnittelijaksi

Amec Foster Wheeler Energia Oy on valinnut Rejlersin toimittamaan MGT Teesside Ltd:n Isoon-Britanniaan rakennettavan uusiutuvan energian voimalaitoksen sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelun.

Teessideen Middlesboroughin kaupungin lähelle nouseva voimalaitos tulee olemaan yksi maailman suurimmista pelkkää biomassaa polttoaineenaan käyttävistä voimalaitoksista. Voimalaitoksen kiertoleijupetikattilan sekä savukaasunpuhdistuslaitoksen toimittaa Amec Foster Wheeler Energia Oy. Rakennuskustannuksiksi on arvioitu noin 780 miljoonaa euroa. Laitos otetaan käyttöön vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä.

Amec Foster Wheeler Energia Oy Group kehittää tehokkaita ja ympäristön huomioon ottavia energiaratkaisuja voimalaitoksiin ja teollisuudelle sekä niiden kunnossapitoon ja huoltoon. Yhtiön ydinosaamista ovat leijukerrosteknologia ja erityisesti CFB- eli kiertopetikattilat sekä ympäristöteknologiatuotteet. Yritys on osa maailmanlaajuista Amec Foster Wheeler -yhtiötä, joka työllistää yli 40 000 ammattilaista noin 50 maassa.

Rejlers Finland Oy tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers yhdistää ICT:n insinööriosaamiseen ja tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Toimimme Suomessa 18 paikkakunnalla.

Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2015 oli noin 38 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä on yli 500 henkilöä. Suomen Rejlers on osa pohjoismaista Rejlers AB -konsernia. Rejlers AB työllistää yli 2100 henkilöä. Yhtiön osake on listattu NASDAQ OMX Tukholman pohjoismaisella listalla.