Merkittävä talotekniikan asiantuntija Sähkölinna Oy Rejlersille

Rejlers on hankkinut Sähkölinna Oy:n liiketoiminnan. Sähkölinna Oy on koko Suomessa toimiva, tamperelainen talotekniikan sähkösuunnittelutoimisto.

Yrityksen 4 työntekijää siirtyvät Rejlersin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Sähkölinnan toimitusjohtaja Keijo Niemi aloittaa Rejlersin Rakentaminen-toimialan talotekniikan suunnittelupäällikkönä 1.3.2017.

Sähkölinna Oy:n toimialaan kuuluvat sähkö-, tele- ja turvasuunnittelu, alaan liittyvät konsultointi- ja valvontatyöt, sähkölaitteistojen kuntotutkimukset, kustannusarvioiden laatiminen ja energia- ja kuntokartoitukset sekä erilaiset tarkastukset. Yritys on perustettu vuonna 1959.

Rejlers vastaa monien merkittävien kiinteistöjen taloteknisessä suunnittelussa niin koti- kuin ulkomaisissa kohteissa. Rejlersin palveluksessa on yli sata talotekniikan ammattilaista. Rejlers on erikoistunut vaativien projektien sähköistyksen suunnitteluun.

– Yhdessä Rejlersin kanssa pystymme palvelemaan asiakkaitamme yhä paremmin, taustoittaa Sähkölinna Oy:n toimitusjohtaja Keijo Niemi. Uskon, että yhdistyminen tarjoaa myös työntekijöille monipuolisia ja kiinnostavia työtehtäviä. 

– Sähkölinna Oy:n kokenut henkilöstö ja hyvät asiakassuhteet vahvistavat Lännen sähköryhmää erinomaisesti, kertoo toimialajohtaja Timo Tenninen.

Sähkölinna Oy on perustettu vuonna 1959. Yritys on koko Suomessa toimiva, tamperelainen sähkösuunnittelutoimisto, joka on keskittynyt talotekniikan kohteisiin. Sen liikevaihto vuonna 2016 oli n. 340 000 €.


Lisätietoja: 
Keijo Niemi, toimitusjohtaja, Sähkölinna Oy, puh. 0400 620 968
Timo Tenninen, toimialajohtaja, Rejlers Oy, puh. 040 040 3902