Rejlersin uusi tarkastustoiminnan työkalu kerää testauksessa kiitosta

RejCheck on Rejlersin kehitteillä oleva tarkastustoiminnan työkalu, joka edistää turvallisuuden, laadun ja ympäristön hallintaa.

”Ensimmäiset reaktiot ovat olleet positiivisia: erityisesti palautetta saatiin yksinkertaisesta ja helppokäyttöisestä käyttöliittymästä, jolla tarkastusten teko onnistui sujuvasti täysin uusiltakin käyttäjiltä. Pohdintaa herätti se, mihin kaikkeen sovellusta voisikaan käyttää –  lomakkeet kun ovat räätälöitävissä käyttäjien tarpeen mukaan”, kertoo kehitystiimin ohjelmistosuunnittelija Nina Korjus.

Tuotteen kehityksen taustalla on Rejlersin pitkä kokemus rakentamisen, teollisuuden, energian sekä infrastruktuurin ja telecomin toimialoilla. Testikäyttäjiltä saadaan pieniäkin, merkityksellisiä käytännön yksityiskohtia, jotka pitää tuotteessa olla kohdallaan. Näitä yksityiskohtia huomaavat usein vain työtehtävää suorittavat toimialan asiantuntijat.

”RejCheck on yksi hieno esimerkki Rejlersin monialaisen osaamisen hyödyntämisesta yhdistettynä digitaalisuuden tuomiin uusiin mahdollisuuksiin ”, projektin pääsuunnittelija Martin Bircher toteaa.

”Ratkaisu on kehitetty yhdessä asiantuntijoidemme kanssa vastaukseksi työn arjen ja kentällä toimimisen haasteisiin. Opimme, että monet yksinkertaiset asiat, kuten toimivan verkkoyhteyden löytäminen, voivat olla hankalia. RejCheck tekee tarkastusten hallinnasta ja suorittamisesta helpompaa moniin eri tarpeisiin”, Martin jatkaa.

Prosessin seuraava vaihe on pilotointi teollisuusasiakkaiden parissa. RejCheck julkaistaan syksyllä 2018. Messuvieraat pääsevät testaamaan demoa jo Advanced Engineering 2018 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 29.-30.5. Rejlersin osastolla 3d21.