Rejlers valvoo valokuitu- ja viestintäverkkojen rakentamista Kajaanissa ja Rovaniemellä

Rejlers toimii Napapiirin Energian ja Veden (Neve) edustajana Rovaniemellä laajamittaisessa valokuituverkon rakennuttamishankkeessa. Olemme myös mukana uudistamassa Kainuun sairaalaa, jossa auditoimme viestintäverkot vastaamaan modernin teknologian vaatimuksiin.

Rovaniemi ottaa harppauksen verkkonopeuksissa, kun Neve rakennuttaa vuosien 2018-2019 aikana valokuituverkon, joka kattaa jopa yli 40 000 kotitaloutta. Rejlers toimii hankkeessa rakentamisen asiantuntijana aina työmaavalvonnasta katselmuksiin, turvallisuusvalvontaan ja tarkastuksiin asti.

Lue lisää valokuituverkon rakentamisesta Rovaniemellä »

Rejlersin osaaminen viestintäverkkojen käytettävyyden auditoinnissa pääsee esille Kajaanin uudistuvassa keskussairaalassa. Tietomallipohjaisesta yhteistyöstään Tekla BIM Awards -palkittu sairaala hyödyntää modernia teknologiaa myös talo- ja kiinteistöteknologian sekä turvallisuus- ja viestintätekniikan osalta. Rejlers auditoi hankkeen viestintäverkkojen rakentamista Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän edustajana. Näin varmistetaan, että uudet järjestelmät toimivat vaaditulla tasolla kaikissa tilanteissa.

Lue lisää viestintäverkkojen auditoinnista Kajaanissa »