Rejlers vahvistaa rakentamisen liiketoimintaansa ostamalla Insinööritoimisto Nurmi Oy:n

Rejlers Finland Oy on hankkinut Insinööritoimisto Nurmi Oy:n koko osakekannan. Kauppa vahvistaa rakentamisen sähkö- ja telesuunnittelun liiketoiminnan kasvua pääkaupunkiseudulla.

Vuonna 1972 perustettu, helsinkiläinen Insinööritoimisto Nurmi Oy on tunnettu erityisosaamisestaan sähkö-, tele-, turva- ja AV-tekniikan suunnittelussa ja konsultoinnissa. Vuonna 2017 8 henkilöä työllistävän yrityksen liikevaihto oli noin 700 000 €.

- Rejlers tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia laajan asiakaskunnan myötä. Tunnettu, hyvämaineinen toimija sekä yhteensopiva osaaminen vaikuttivat päätöksentekoon positiivisesti, kertoo Insinööritoimisto Nurmen toimitusjohtaja Pekka Larinoja. 

Rejlers Finlandin Rakentaminen-toimiala on erikoistunut vaativien talotekniikan projektien suunnitteluun. Rejlersin yli 600 työntekijästä jo yli 130 on talotekniikan ammattilaisia. 

- Tavoitteenamme on vahvistaa palvelutarjontaamme sekä toteuttaa Rejlersin kasvustrategiaa yritysostojen kautta. Rejlers pystyy nyt entistä paremmin vastaamaan vaativan asiakaskunnan monipuoliseen kysyntään pääkaupunkiseudulla, kertoo Rejlers Finlandin Rakentamisen toimialajohtaja Timo Tenninen.

Lisätiedot:

Timo Tenninen, liiketoimintajohtaja Rakentaminen
Rejlers Finland Oy
timo.tenninen@rejlers.fi
+358 400 403 902

Pekka Larinoja, toimitusjohtaja
Insinööritoimisto Nurmi Oy
pekka.larinoja@inststonurmi.fi
+358 44 345 1139