Rejlers panostaa turvallisuuskoulutuksiin

Rejlers ylläpitää ja kehittää osaamistaan jatkuvasti pätevyys- ja turvallisuuskoulutuksien avulla. Turvallisuuskoulutuksissa kumppaniksi valittiin Alertum koulutusten toteutumistakuun ja maanlaajuisen kouluttajaverkoston ansiosta.

Rejlersin laaja palvelutarjonta vaatii jatkuvaa kouluttautumista turvallisuusosaamisen ja pätevyyden ylläpitämiseksi. Pätevyyttä ylläpitämällä takaamme asiakkaillemme turvalliset ratkaisut ja toteutukset haastavissakin olosuhteissa. 

Alertumin etuna turvallisuuskoulutusten toimittajana on kyky järjestää monipuolista koulutusta ympäri Suomea. Kumppanivalinnassa painoi myös koulutusten toteutumistakuu. Peruuntuva koulutus tarkoittaa usein pitkää viivettä, sillä asiantuntijoiden kalenterit ovat helposti täynnä ja sopivan uuden ajan löytyminen saattaa olla työlästä.

”Pyrimme luotettavaan kumppanuuteen niin asiakkaidemme kuin toimittajiemmekin kanssa. Rakennamme asiakkaillemme turvallisempaa tulevaisuutta, ja Alertum toimii tässä tukenamme”, kertoo Rejlersin HSEQ-päällikkö Vesa Puikkonen.

”Huomasimme jo yhteistyöneuvotteluiden alkuvaiheessa, että yritystemme arvomaailmat osuivat yksiin. Koulutuksissa on kyse paljon muustakin kuin pelkästä pätevyydestä. Kummankin tahtotila on aikaansaada aitoa vaikuttavuutta, ja ehkäistä tapaturmia sekä onnettomuuksia ennalta”, täydentää Alertum Oy:n kehitysjohtaja Lari Lindén.