Rejlers Mälarenergin voimalaitoksen SIA-suunnittelun toteuttajaksi

Sumitomo SHI FW Energia Oy on valinnut Rejlersin Västeråsissa sijaitsevan Mälarenergin voimalaitoksen CFB-kattilan sähkö-, instrumentointi- ja automaatioperussuunnittelun toimittajaksi.

Sopimus käsittää myös hankinta-asiakirjat, tarjousvertailut ja SIA-suunnittelun loppudokumentaation valmistelun. SIA-suunnittelun ohella tehtävä sisältää option toteutussuunnittelun sähköistyksen, talotekniikan ja instrumentoinnin osalta.

Projektin SIA-tekniikan kokonaistyökuormitus tulee olemaan noin 100 miestyökuukautta.

Tällä uudella 150 MWth CFB-kattilalla Mälarenergi ottaa ison askeleen kohti kestävää kehitystä. Lisäksi Västeråsin kaupunki saavuttaa asettamansa ympäristötavoitteet. Uusi yksikkö nro 7 käyttää uusiutuvaa ja kierrätettyä raaka-ainetta. Se on valmis kaupalliseen tuotantoon vuonna 2020.

SIA-suunnittelu aloitettiin tämän vuoden lokakuussa, ja se valmistuu vuoden 2018 lopussa.

- Sumitomo SHI FW on maailman johtava kestävän kehityksen energiaratkaisujen teknologiayhtiö. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat CFB- ja BFB-voimalaitoskattilat ja -kaasuttimet, kattava laajuus energiantuotannon savukaasunpuhdistusteknologioita, metallurgian jätelämpökattilat sekä voimalaitosten huolto- ja ylläpitopalvelut.

Lisätietoja: Pentti Suomäki, Project Manager, tel. +358 50 552 4936 Matti Sihvonen, Engineering Manager, tel. +358 50 587 5375