Merkittävä talotekniikan asiantuntija R.J.Virta Oy Rejlersille

Rejlers on hankkinut Insinööritoimisto R.J.Virta Oy:n osakekannan. Insinööritoimisto R.J.Virta Oy on koko Suomessa toimiva, turkulainen talotekniikan LVI- ja rakennusautomaatiosuunnittelutoimisto.

Yritys jää toimimaan Rejlersin tytäryhtiönä. Insinööritoimisto R.J.Virta Oy:n toimitusjohtaja Rauno Virta jatkaa yrityksen toimitusjohtajana.

Yrityksen toimialaan kuuluvat LVI-suunnittelu ja konsultointi, rakennusautomaatiotekninen sekä puhdastilatekninen suunnittelu ja konsultointi. Sen erikoisosaamisalueita ovat toimisto-, hotelli-, kylpylä- ja liikerakennukset sekä lääke- ja elektroniikkateollisuus, puhdastilat sekä kylmätekniset järjestelmät. Yritys on perustettu vuonna 1996.

Rejlersin Rakentaminen-toimiala on erikoistunut vaativien projektien talotekniikan suunnitteluun. Rejlersin 550 työntekijästä jo yli 130 on talotekniikan ammattilaisia.

Timo Tenninen, Rauno Virta ja Kaarina Virta Turussa

– Insinööritoimisto R.J.Virta Oy vahvistaa talotekniikan palvelutarjontaa Varsinais-Suomessa. Insinööritoimisto R.J.Virta Oy LVI -osaajana yhdessä Sähköinsinööritoimisto Matti Leppä Oy:n kanssa muodostavat vahvan toimijan Turussa, kertoo toimialajohtaja Timo Tenninen.

Diplomi-insinööri Rauno Virta on vuodesta 1980 alkaen toiminut suunnittelijana LVI -alalla. Hänellä on erittäin laaja suunnittelukokemus. Tämän tietotaidon sekä kokemuksen hän on tuonut yrityksen toimintaan. ja luonut samalla yritykselle laajan asiakaspohjan.

– Yhdessä Rejlersin kanssa saamme toimintaamme lisää pitkäjänteisyyttä sekä Turkuun vahvan puhtaasti LVIS -suunnitteluun pystyvän ja keskittyvän yksikön palvelemaan nykyisiä ja uusia asiakkaita. Toimimme toistaiseksi omalla nimellämme ja toiminta pysyy vähintään yhtä asiakaslähtöisenä, ammattitaitoisena ja tehokkaana kuten tähänkin saakka, taustoitti Insinööritoimisto R.J.Virta Oy:n toimitusjohtaja Rauno Virta. 

Median yhteydenotot: 

Rauno Virta, toimitusjohtaja, Insinööritoimisto R.J.Virta Oy, puh. 050 522 2030

Timo Tenninen, toimialajohtaja, Rejlers Finland Oy, puh. 040 040 3902

Insinööritoimisto R.J.Virta Oy on perustettu vuonna 1996. Yritys on koko Suomessa toimiva, turkulainen talotekniikan LVI- ja rakennusautomaatiosuunnittelutoimisto. Sen liikevaihto päättyneellä tilikaudella oli n. 850 000 €.