Insinööritoimisto Pivotech Oy osaksi Rejlers Finland Oy:tä

Rejlers Finland Oy on ostanut jyväskyläläisen lujuus- ja virtauslaskentaan erikoistuneen insinööritoimisto Pivotech Oy:n. Kauppa vahvistaa Rejlersin monipuolista laskentaosaamista teollisuuden erilaisiin sovelluskohteisiin.

Pivotech liittyy osaksi Rejlersiä. Kuvassa vasemmalta Tero Vuonos, Vilho Pesonen, Tero Pesonen ja Seppo Sorri.Kuvassa vasemmalta Tero Vuonos, Vilho Pesonen, Tero Pesonen ja Seppo Sorri.


Vuonna 2010 perustetulla Pivotechilla on vahva asiakaskunta sekä osaamista kaivos- ja paperiteollisuuden, nostureiden, komposiittirakenteiden ja ajoneuvotekniikan haasteissa. Vuonna 2017 455 000 euron liikevaihdon tehnyt yritys työllistää 5 henkilöä. Pivotechin toimitusjohtaja Tero Pesonen näkee liittymisen Rejlers-konserniin positiivisena.

- Meille on tärkeää kehittää jatkuvasti henkilöstömme osaamista erilaisten projektien ja laajan asiakaskunnan kautta. Pohjoismainen Rejlers-konserni on meille hieno väylä kehittyä entisestään.

- Osana Rejlersiä voimme tarjota asiakkaillemme yhä laajemman palveluvalikoiman ja näin jatkaa asiakkaidemme luotettavana yhteistyökumppanina, kertoo Pivotechin hallituksen puheenjohtaja Vilho Pesonen.

Rejlersin kone- ja tehdastekniikan liiketoimintajohtaja Tero Vuonos on tyytyväinen ryhmän uuteen vahvistukseen. 

- Pivotech vahvistaa oleellisesti Rejlersin lujuuslaskennan kapasiteettia ja kompetenssia. Kauppa vahvistaa kone- ja tehdastekniikan jalansijaa Jyväskylässä, jossa Rejlersillä on jo vahvaa teollisuuden sähkö- ja automaatiotekniikan osaamista. 

Lisätietoja:

Tero Vuonos
Liiketoimintajohtaja, kone- ja tehdastekniikka, Rejlers Finland Oy
+358 40 8011 646
tero.vuonos@rejlers.fi

Tero Pesonen
Toimitusjohtaja, Pivotech Oy
+358 40 5076 429
tero.pesonen@pivotech.fi