Enease Oy osaksi Rejlersin Mittauspalveluita

Rejlers Finland Oy on ostanut Enease Oy:n liiketoiminnan. Kauppa täydentää Rejlersin energian mittauspalveluiden ja -ratkaisujen tarjontaa.

Sähkömarkkinoiden asiantuntijayritys Enease Oy tarjoaa ohjelmistoja ja konsulttipalveluita energiamittaustiedon hallintaan, taseselvityksiin sekä sanomaliikenteeseen. Asiakaskunta koostuu energia- ja sähkönjakeluyhtiöistä sekä viranomaisista ja tutkimuslaitoksista. Yhteistä historiaa löytyy myös Rejlersin kanssa.

”Rejlers on meille tuttu monivuotisen yhteistyön kautta. Nykyiset asiakkaamme hyötyvät, kun voimme suuremman organisaation puitteissa jatkaa tuotteidemme ja palveluidemme kehittämistä ja markkinointia. Toimialalla tapahtuu lähivuosina paljon, kun oppivat ja älykkäät järjestelmät kehittyvät ja yleistyvät. Tämän myötä syntyviin tarpeisiin vastaaminen vaatii monipuolista tarjontaa ja osaamista”, toteaa Anssi Seppälä, Enease Oy:n toimitusjohtaja.

Rejlersin Mittauspalveluiden liiketoimintajohtaja Kalle Hammar toteaa kaupan täydentävän Rejlersin mittauspalveluiden ja -ratkaisujen tarjontaa hyvin. 

”Osaamisemme sopivat hyvin yhteen, ja voimme tuottaa asiakkaillemme yhä monipuolisemmin palveluita. Enease tuo meille vankan osaamisen lisäksi uutta asiakaskuntaa. Kauppa on jatkumoa Rejlersin vahvalle digitaalisten energiapalveluiden kehitykselle.”

Rejlers Finland on ostanut Enease Oy:n liiketoiminnan. Osto täydentää Rejlersin Mittauspalvelujen palvelutarjontaa jatkuvasti kehittyvällä toimialalla.

Lisätietoja:

Kalle Hammar
liiketoimintajohtaja, Rejlers Finland Oy
puh. 050 434 4013
kalle.hammar@rejlers.fi

Anssi Seppälä
toimitusjohtaja, Enease Oy
puh. 0400 760 077
anssi.seppala@enease.fi