Aurinkoisessa Siuntiossa pyöräiltiin ja golfattiin

Rejlers kutsui asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan viettämään päivää Siuntion Pickala Golfin ympäristössä.

Aurinkoinen perjantai tarjosi hyvät puitteet aamupäivän golf- ja pyöräkierrokselle, ja päivän kruunasi virkistävä sauna, lounas sekä palkintojen jako.

Rejlersin Energian ja Infran toimialajohtaja Timo Holmberg oli päivän jälkeen tyytyväinen.

"Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita on mukavaa tavata arjen työnteon ohella myös harrastamisen parissa. Vilpitön kiitos kaikille osallistujille!"

Rejlersin asiakkaat ja yhteistyökumppanit kokoontuivat aurinkoiseen Siuntioon.Siuntion Pickala Golf täyttyi Rejlersin asiakkaista ja yhteistyökumppaneista.
Siuntion golf-kenttä täyttyi innokkaista golffareista.Aurinkoinen päivä loi erinomaiset puitteet golf-kierrokselle. Kuvassa Rejlersin Markku Kuurne, Metrumin Michael Odälv ja Nurmijärven Sähkön Kimmo Toivonen.
Pisin pyörälenkki käsitti noin 100 kilometrin matkan Siuntion ympäristössä.Pisin pyörälenkki käsitti noin 100 kilometrin matkan. Pyöräilemässä vasemmalta Heikki Koljonen, Ari Matilainen, Heidi Hirsimäki, Kaisa Uusitalo, Sari Erkkilä ja Olli Vaittinen.

Asiakastilaisuus huipentui palkintojenjakoon.

Tilaisuus huipentui palkintojenjakoon. Kuvassa vasemmalta Jukka Vanninen, Heikki Koljonen ja Rejlersin Liikenneväylien liiketoimintajohtaja Kristian Uusitalo.