Virtuaalitodellisuus On Täällä

Nyt on mahdollista elää virtuaalisesti suunnitelmassa ja kokea TILA.

TunneTila

Haluatko kokea Tilan? Haluatko kulkea rakennuksessa ennen päätöstä? Haluatko esitellä asunnot ennen rakentamista? Pitääkö käyttäjien tehdä päätös tilankäytöstä? Onko järjestelmähuolto koulutettava ennen todelliseen tilaan menemistä?

Rejlersin suunnitelmat voidaan viedä HTC Vive VR -järjestelmään, jossa voi kokea kaiken kuin olisi suunnitellussa Tilassa. Tilassa voi liikkua kuten todellisuudessa, kokemus on sanoinkuvaamaton.

Ja koska kokemusta ei voi kuvata, tarjoamme mahdollisuuden kokea virtuaalitodellisuus Tampereen toimistollamme. Arkkitehtiryhmämme Rakentamisen toimialalta on valmiina esittelemään järjestelmän ja ohjaamaan sinut TunneTilaan.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerromme lisää: Sauli.Karkimaa@rejlers.fi, p. 041 544 8280.

Lue lisää HTC Vive VR-järjestelmästä (© 2016 Valve Corporation) ja katso videot.

Rejlers

Rejlersillä on FISE Oy:n vahvistama arkkitehti- ja pääsuunnittelijanpätevyys. Toteutamme arkkitehtisuunnittelua monille eri toimialoille, pääpainon ollessa teollisuuskohteissa sekä liike- ja toimistorakennuksissa.

Lisäksi Rejlers on mukana valtakunnan tärkeimpien kiinteistöjen taloteknisissä suunnitelmissa. Musiikkitalo, UPM:n pääkonttori, KPMG:n pääkonttori, Helsingin rautatieasema ja Eduskuntatalon lisärakennus ovat vain osa referensseistämme.

Alihankinta 2016

Olemme mukana Alihankinta 2016 -messuilla 27.-29.9.2016. Messujen teemana on Digitalisaatio ja johtaminen. Myös osastollamme E1120 voit tutustua virtuaalitodellisuuteen.