Vantaan Flamingo saa jättilaajennuksen

Rakennuttajatoimisto HTJ Oy on valinnut Rejlers Oy:n Vantaan Flamingo -hotellin suuren laajennuksen sähkösuunnittelijaksi. Hotellin huonemäärää kasvatetaan ja keittiötä ja aamiaisravintolaa laajennetaan sekä suunnitellaan yhteydet nykyisen hotellin ja laajennuksen välille.

Järjestelmien osalta sähkösuunnitteluun kuuluu mm. sähkönjakeluverkko, savunpoistojärjestelmän sähköistys, yleiskaapelointi, paloilmoitusjärjestelmä, turva- ja merkkivalojärjestelmä, kamera-, rikos- ja kulunvalvontajärjestelmä, hotelli- TV-järjestelmä ja yleisäänentoistojärjestelmä. Rakennustyöt alkavat keväällä 2017 ja Flamingo Wing -nimellä kulkeva rakennushanke valmistuu 15.9.2018 mennessä. Rakennuksen koko on noin 10 000 brm2.

HTJ Oy on yksi Suomen johtavista rakennuttajatoimistoista. Yritys on erikoistunut mm. rakennuttamiseen, työmaavalvontaan, energia- ja ympäristökonsultointiin sekä monipuolisiin projektinjohtopalveluihin.

Hotellilaajennus vuokrataan pitkällä sopimuksella jo nykyistä Break Sokos Hotel Flamingoa pyörittävälle Sokotel Oy:lle. Laajennus tekee Flamingon hotellista huonemäärältään Suomen suurimman, kaikkiaan noin 540 huonetta.